addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Meet and Greet met Thanh Pham van Asian Efficiency!

 • Jun 17, 2014 · 7:00 PM
 • This location is shown only to members

Volg jij blogs over Slimmer, Effectiever en Efficienter werken? Dan heb je vast wel eens van Asian Efficiency gehoord. 1 van de grondleggers van Asian Effciency heeft zijn wortels in Nederland en organiseert een Meet and Greet in samenwerking met Jos v.d. Voort v.d. Kleij onder de vlag van Permanent Beta.

Dit is een unieke gelegenheid om in een informele sfeer kennis te maken met 1 van de bekendste productiviteitsninja's van deze tijd. Zijn bedrijf heeft producten ontwikkeld als de Productivity Blueprint, de Omnifocus Premium Posts en de eindeloze stroom inhoudelijke artikelen over efficiënter werken op hun blog. Ook staan op hun blog series artikelen over onder andere Omnifocus, maar ook over Agile Results. In alle gevallen laten ze zien hoe ze dat zelf doen en hoe jij zelf een dergelijk systeem kan opzetten met de hulpmiddelen die de meeste lezers zelf voorhanden hebben.

De Meet en Greet met Thanh Pham is gratis en is op uitdrukkelijk verzoek van Thanh zelf informeel gehouden. Het aantal inschrijvingen is beperkt dus wees er snel bij. Er is niet echt een programma maar als je vragen hebt voor Thanh kun je die tot en met zondag aanstaande mailen naar [masked].


http://www.asianefficiency.com/

Join or login to comment.

 • Jos v.d. Voort v.d. K.

  Leuk. Dan ben ik van de partij!

  June 21, 2014

 • Arco van der V.

  Ik vond het ook een gave avond! Leuk om met zoveel gelijkgestemden over productivity te praten. Tijdens de avond kwam er ook regelmatig wat rondom Agile Scrum en Kanban voorbij. Om gelijk aan de oproep gehoor te geven: Mocht er behoefte zijn aan kennisdelen rondom Agile dan wil ik daar best een avond voor voorbereiden.

  June 20, 2014

 • Martijn A.

  Smaakt naar meer, gaaf om zoveel enthousiaste nieuwsgierige mensen te treffen die niet eerder bij ons te gast waren! We staan open voor mee-bouwers aan ons ecosysteem van meetups en kennisuitwisseling. Mocht je willen helpen, met het geven van sessies, of heb je onderwerpen die je graag aan bod ziet komen, welkom!

  June 18, 2014

 • Peter R.

  Interessante avond. Goede interactie.

  1 · June 18, 2014

 • Eric B.

  Good to listen and talk to such an inspiring person who at the same time gives very practical tips.

  1 · June 18, 2014

 • Hugo P.

  Leerzame discussies, veel info en tips, leuke mensen. Thanh weet vragen helder en objectief te beantwoorden en vertelt z'n verhaal op een prettige, niet belerende, manier. De moeite meer dan waard!

  1 · June 18, 2014

 • A former member
  A former member

  Being a huge Asian Efficiency fan, it was great to have the opportunity to meet Thanh and other like-minded productivity junkies :) Great setting and hospitality overall made it a very engaging evening.

  1 · June 18, 2014

 • Clemens S.

  Was erg informatief. Ik vond het erg goed. Wel bedankt voor de gastvrijheid.

  1 · June 18, 2014

 • Miriam W.

  Helaas, ik ben die dag bezet.

  June 11, 2014

20 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy