addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

WordPress Meetup Tilburg - Maart

 • Mar 12, 2014 · 7:00 PM
 • This location is shown only to members

Op woensdag 12 maart zal de tweede Tilburgse WordPress Meetup plaatsvinden. Deze WordPress meetup is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is. Per meetup zullen er 2 presentaties plaatsvinden, na de presentaties is er nog tijd voor een praatje met een drankje.

Entree is gratis.

Sprekers
Gaya Kessler, Lead Web Developer Ninja at Merchandise.nl
Danny van Kooten, MailChimp for WordPress developer

Programma
19:00 - Doors open
19:15 - Frontend Development Automatisatie, Gaya Kessler
19:45 - Q&A Frontend Development Automatisatie
20:00 - Monetizing WordPress Plugins, Danny van Kooten
20:30 - Q&A Monetizing WordPress Plugins
20:45 - Borrel
22:00 - Einde

Frontend Development Automatisatie
Frontend development wordt een steeds groter onderdeel van het maken van een website. De technieken die we gebruiken om dit voor elkaar te krijgen lopen nogal snel uit de hand. Het beheersen van je project wordt een lastige taak en het optimaliseren van elke techniek valt ook niet mee. Veel taken kan je gelukkig uit handen geven en je workflow automatisch laten verlopen. Ik zal je vertellen hoe je je CSS, JavaScript en assets optimalisatie beter kan regelen met tools als Grunt, Gulp, Sass en Compass.

Monetizing WordPress Plugins
Geld verdienen met WordPress plugins? Danny vertelt over zijn ervaring met het ontwikkelen van WordPress plugins en het freemium model om je plugin te verkopen.


Join or login to comment.

 • Coen M.

  I loved the depth of the talks. First talk about programming tools, nog beginners here. Plug-in talk was also cool.

  March 13, 2014

 • Marcel A.

  Heel erg leerzaam. Ik ben meteen aan de slag gegaan. Tot de volgende keer.

  1 · March 13, 2014

 • Barry K.

  Bedankt allemaal voor het komen, ik hoop dat iedereen het leuk en interessant vond. Informatie over de volgende meetup volgt snel.

  1 · March 13, 2014

 • Taco V.

  Twee sprekers met duidelijk veel eigen ervaring in hun gebied. Gaya was wat technischer met een overtuigend verhaal over het "moeten" gebruiken van Front-End Dev Tools.
  Danny gaf een waardevolle blik achter de schermen van zijn Freemium Mailchimp voor WordPress plugin, met daarbij wat tips en adviezen voor devs die zelf freemium willen gaan.

  Al met al een zeer leerzame avond!

  2 · March 12, 2014

 • A former member
  A former member

  Veel plezier vanavond. Ik sla over. Ik hoor graag hoe het was!

  March 12, 2014

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy