addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Bitcoin Open Space in Stockholm

  • Oct 26, 2013 · 10:00 AM

källa: https://bitcointalk.org/index.php?topic=286319.0

Hejsan!


För ganska exakt ett år sedan anordnade jag en informell mini-konferens om Bitcoin i Stockholm. Jag tänkte göra om det lördagen den 26:e oktober.

Handelshögskolan har en halv dags konferens på fredagen innan, då bland annat Jon Matonis kommer att vara med. han är ordförande i Bitcoin Foundation, så jag tror många vill vara med på fredagen:

https://twitter.com/jonmatonis

Jag tänkte att vi som vill fortsätta diskussionerna, kanske med ett mer tekniskt fokus, kan göra det dagen efter.

Vi håller till i Crisps lokaler där jag jobbar, på Sveavägen 31, mycket centralt i Stockholm.

Jag tänkte inte ha något program, utan istället göra den i form av en Open Space, dvs vi skapar ämnena på morgonen och kör sedan på parallella spår där valfria ämnen kan diskuteras. Jag har varit med om det många gånger, och kan facilitera det hela. Det brukar bli mycket bra.

https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Space_Technology

Jag tänkte inte heller ta betalt, så länge vi ryms i våra lokaler, vilket betyder ca 30 personer. Blir vi fler än så så måste jag försöka hitta något större. Risken blir då att det kan kosta flera hundra kronor per person. Jag får återkomma i så fall. Om någon av er känner till en lämplig lokal för 30-? personer så får ni gärna höra av er.

För att kunna veta hur många vi blir så ber jag er skicka email till mig på [masked] minst en vecka i förväg. Använd anonym emailadress ifall ni vill vara anonym även för mig. Det är OK.

Vi börjar klockan 10.00 och kör kanske till 18.00, med break för lunch.

På kvällen går de som vill och dricker öl.

Sprid gärna detta till de som borde veta!

Mvh Mats

Join or login to comment.

11 went

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy