budapest.NET #3

Gyertek, találkozzunk!

Tudj meg minél többet a legújabb technológiákról. 

Novák István (Microsoft Regional DirectorA Microsoft Roslyn projektje – Compiler-as-a-Service

A Microsoft öt évvel ezelőtt hozzálátott a Visual Studio felügyelt kódú fordítóprogramjainak megújításához. A Roslyn projekt azóta igen közel került a kitűzött céljához. Miről is szól ez a történet? Milyen lehetőségeket rejt ez a fejlesztők – és a Microsoft – számára? Ebből a rövid előadásból megismerheted a projektet, és választ kaphatsz ezekre a kérdésekre is.


Angyal Gábor (LogMeIn) : join.me screen recording (in the cloud)

Hogyan tervezzünk egy jól skálázható, hibatűrő rendszert, ami majd egy tucat komponensből áll. Milyen lehetőségek és buktatók lehetnek.


Lehóczky Zoltán (Lombiq Technologies Ltd.) : Belépő a gyümölcsösbe - Orchard webalkalmazások

A spanyolviaszt feltalálni márpedig nem szeretjük, pláne minden egyes (web)projekt keretében. Akkor tehát használjunk keretrendszert. De még inkább tartalomkezelő-rendszert. De miért ne lehetne mindkettő?
Az Orchard (http://orchardproject.net/) egy viszonylag fiatal, nyílt forráskódú (és egyébként a Microsoft által elkezdett) tartalomkezelő-keretrendszer: CMS és webes keretrendszer is, ami szereti a fejlesztőket. A csupademo előadás keretében megnézzük, miért jó Orchard alapokon fejleszteni, és mit kapnak a felhasználók - mindezt az Orchard egyik fejlesztőjétől.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy