addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

budapest.NET #3

Gyertek, találkozzunk!

Tudj meg minél többet a legújabb technológiákról. 

Novák István (Microsoft Regional DirectorA Microsoft Roslyn projektje – Compiler-as-a-Service

A Microsoft öt évvel ezelőtt hozzálátott a Visual Studio felügyelt kódú fordítóprogramjainak megújításához. A Roslyn projekt azóta igen közel került a kitűzött céljához. Miről is szól ez a történet? Milyen lehetőségeket rejt ez a fejlesztők – és a Microsoft – számára? Ebből a rövid előadásból megismerheted a projektet, és választ kaphatsz ezekre a kérdésekre is.


Angyal Gábor (LogMeIn) : join.me screen recording (in the cloud)

Hogyan tervezzünk egy jól skálázható, hibatűrő rendszert, ami majd egy tucat komponensből áll. Milyen lehetőségek és buktatók lehetnek.


Lehóczky Zoltán (Lombiq Technologies Ltd.) : Belépő a gyümölcsösbe - Orchard webalkalmazások

A spanyolviaszt feltalálni márpedig nem szeretjük, pláne minden egyes (web)projekt keretében. Akkor tehát használjunk keretrendszert. De még inkább tartalomkezelő-rendszert. De miért ne lehetne mindkettő?
Az Orchard (http://orchardproject.net/) egy viszonylag fiatal, nyílt forráskódú (és egyébként a Microsoft által elkezdett) tartalomkezelő-keretrendszer: CMS és webes keretrendszer is, ami szereti a fejlesztőket. A csupademo előadás keretében megnézzük, miért jó Orchard alapokon fejleszteni, és mit kapnak a felhasználók - mindezt az Orchard egyik fejlesztőjétől.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy