addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

budapest.rb Pages

A budapest.rb Ruby fejlesztõk és a technológiával ismerkedõk érdekében jött létre. A találkozók során a megismerhetjük a többi magyar Ruby fejlesztõt, tanulhatunk egymástól, és megoszthatjuk saját tapasztalatainkat.

A találkozókat havonta egy alkalommal rendezzük. Ilyenkor egy félórás elõadás és néhány villámelõadás nyújt betekintést érdekes témákba vagy magyar Rubys projektekbe. Az elõadások után lehetõség van a keveredésre, beszélgetésre egymással és az elõadókkal.

Témakörök: tervezési minták, hasznos gemek, minden ami Rails és más keretrendszerek, JRuby és más alternatív interpreterek, TDD/BDD, NoSQL, és amit még akartok.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Presenters September 10, 2008 6:41 PM Laszlo B.
About budapest.rb January 3, 2010 1:11 PM Laszlo B.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy