addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hogyan tervezzünk skálázható statikus webszervereket?

Mit kell figyelembe venni, ha egy startup 0 -ról indul, de több[masked] statikus fájl kiszolgálásáig szeretne felnőni pár év alatt?

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Ez a meetup nem volt semmi. Olyan területbe nyertem betekintést, ami egyrészt izgalmas, másrészt nagyon sokaknak meg sem adatik, hogy közel férjenek hozzá.

  1 · February 12, 2013

 • Lukács K.

  Köszönöm mindenkinek aki eljött.

  February 12, 2013

 • Tamas M.

  Mi ugy szamoltunk, hogy ezt az amazonnal olcsobban is meg lehet oldani (az Akamai arait nem ismerem). De ha penz-paripa nem szamit, akkor persze a cloud az legjobb megoldas.

  February 11, 2013

 • Gabor R.

  Lehet, hogy én értem félre és pont egy olyan startupról van szó, aki statikus fileokat szolgál ki mások számára, de őszintén szólva nem biztos, hogy akár csak egy Amazon S3 / CloudFronttal (http://aws.typepad.com/aws/2011/02/host-your-static-website-on-amazon-s3.html) versenyezni akarnék, hát még egy Akamai-jal. Persze ettől még érdekes lehet a témát "papíron" megoldani.

  February 11, 2013

 • FelhoBacsi

  Szeretek jó dolgok mögé beállni, de ez itt most nekem nagyon nem szimpatikus, kvázi arra kéred a közösséget, hogy oldják meg a problémádat, mindezt úgy, hogy aki azért jönne, hogy esetleg tanuljon, az most ne jöjjön, csak az, aki adni tud...neked. :-/

  7 · February 7, 2013

  • FelhoBacsi

   Legalábbis korrektebb lenne a cucc, ideális esetben erre a meetupra előadásokkal szoktak jelentkezni, de úgyis rég volt már, meg az szerintem oké, hogy ha valami témát közösen boncolgatunk.

   February 8, 2013

  • Lukács K.

   OK. legyen. meggyőztetek. :) Intézek nagyobb termet, ha sokan jelentkeznek.

   February 8, 2013

 • Samu I.

  Azért egy összefoglalót majd írhatnátok a meetup után a best practicekről ... szerintem sokan örülnének neki, és akár tovább is folytatódhatna a téma.

  1 · February 7, 2013

 • Lukács K.

  Mivel többen azt írtátok, hogy itt úgy illik, ha beszélgetést indítok a témáról, ezért létrehoztam a topicot a Discussions fül alatt.

  1 · February 7, 2013

 • Rádi V.

  Én már megtettem az RSVP átállítást... azt hittem, hogy erről a témáról tanulni lehet, de ha kell hozzá tapasztalat is, hát akkor kiestem a körből...

  February 7, 2013

 • Erdélyi T.

  Egyet kell értenem Felhővel. Egy szakmai Meetupnak az én értelmezésemben egyáltalán nem az a célja, hogy a Grál lovagok összegyűljenek egy asztal köré és elmondják mit-hogyan oldottak meg, hanem, hogy felkeltsék egymás érdeklődését egy-egy téma iránt (persze lehet szó szakmai tippekről, de ez most nálam is kicsit egyirányú ötletgyűjtés-szagú). Ha neked ez kell, akkor viszont sok sikert, csak legközelebb már induláskor jelezd a leírásban, hogy miről van szó pontosan, mert szerintem a most 50 visszaigazoltból kapásból a felét biztosan megtévesztetted és hamar állítani fognak az RSVP státuszukon (mint én).

  3 · February 7, 2013

  • Erdélyi T.

   Oké, de te pont egy ilyen jellegű "mini konferencia" (a DevOps) neve alatt szervezel (javasolsz) egy felépítésében teljesen eltérő meetupot. Ha ezt ennyire komolyan gondolod, indíts neki egy saját csoportot.

   February 7, 2013

  • Lukács K.

   Vannak saját meetupjaim, de ennek a meetupnak jobban a profiljába illik a téma. A meetup ajánlásnak az a lényege (szerintem), hogy egy adott témára szerveződő csoportnak javasolok valamit, amit a szervezők vagy elfogadnak, vagy nem. De abban igazad van, hogyha ez a DevOps meetup csak prezentálós összejöveteleket szeretne szervezni, akko a kerekasztal beszélgetés nem jó. De ilyet nem olvastam ennek a meetupnak az oldalán, így ajánlottam egy ilyen formát. Nézzük meg, hátva van 20 ember, akit ilyen formában is érdekel a dolog.

   February 7, 2013

 • Tamas M.

  Nalunk pont aktualis a tema, megoldasi otletem is van, szolval mindenkeppen csatlakoznek.

  1 · February 7, 2013

 • Lukács K.

  Sziasztok, nem vagyok szakértője a témának, de évek óta foglalkoztat ez a kérdés. Ezt a meetapot egy beszélgetős kerekasztalnak terveztem és nem egy kivetítős - prezentálós összejövetelnek. A limitet elfelejtettem beállítani :( , de csak 20 fő fér el a tárgyalónkban. Kérem, hogy azok jöjjenek a kerekasztal köré, akik szeretnék megosztani a tapasztalataikat a témában másokkal. Köszönöm.

  February 7, 2013

 • Kapusi J.

  Lesz mas tema is?

  February 6, 2013

18 went

Our Sponsors

 • Prezi

  Free Drinks, Venue and Tech

 • emarsys

  Free Drinks, Venue and Tech

 • Cheppers

  Free Drinks, Venue and Tech, Zsofi ♥

 • Dealogic

  Free Drinks, Venue and Tech

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy