addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Drupal 8 code-sprint

Samen aan Drupal werken is leuker en omdat we samen meer weten en meer bereiken organiseert Wizzlern een Drupal 8 code-sprint. Dries Buytaert roept in zijn blog op om Drupal 8 bugs op te lossen zodat er weer ruimte komt voor nieuwe functionaliteit. Met deze sprint willen we vooral bijdragen aan Drupal 8 Theming.

Drupal 8 Theming
Ik heb al langer iets met de Drupal theming. Het is een niche in Drupal en het resultaat van je werk is zo lekker zichtbaar. Aan Drupal-theming is nog genoeg te verbeteren en feedback van front-end developers is altijd meer dan welkom. Omdat ik mijzelf aan het Multilingual team (D8MI) verbonden heb, heb ik te weinig tijd om ook nog aan Drupal 8 theming te werken. Daarom probeer ik anderen te helpen om dat te doen. Wat is jouw Drupal 8 theming-'itch'? Wat wil jij veranderen? Zoek een favoriete onderwerpen uit de front-end issues, schrijf je in en kom op 22 juni naar Arnhem.

Drempelvrij
De drempel hoeft niet hoog te zijn. Kunnen programmeren en bekend zijn met git en module-development is een pré, maar er zijn ook klussen voor niet-programmeurs. Denk maar aan het handmatig testen van issues of schrijven van documentatie. Tijdens de sprint is hulp aanwezig.

Programma
10:00 Deuren open
11:00 Uitleg over het Issue-review en de issue queue
10:30 - 18:00 Sprint
18:00 Einde of samen wat eten.

Voor lunch en drinken wordt gezorgd. Neem zelf een laptop mee.

Join or login to comment.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy