addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Java User Meetings - 2014. március 19.

Időpont 

Az esemény 2014. március 19-én lesz 18 órától.

Helyszín

Szervezés alatt.

Felvétel 

Az előadásokról igyekszünk videó felvételt készíteni, illetve az előadások anyagát közzé is tesszük. Ez nem mindig sikerül.

Tematika

Az előadások 25-40 percesek lesznek, amelyek után 5-10 percet hagyunk a kérdések megválaszolására és/vagy a technikai átállásra.

Belovitz Károly - Arquillian - EJB-k integrációs tesztelése

Az előadás rövid bevezetést nyújt az arquillian keretrendszer használatára, ami egy innovatív és jól bővíthető tesztelési platform. Segítségével könnyen hozhatunk létre (automatizált) integrációs, funkcionális és acceptance teszteket. Bemutató az ejb-k integrációs tesztjére fókuszál, ahol maven-t és JEE szervert használunk.

Auth Gábor - Friss és ropogós Java 8!

A március 18-án érkező Java 8 remek lehetőség arra, hogy március 19-én végigvegyük az újdonságait és a fontosabb módosításait, amelyeket majd egyszer használni is tudunk, ha az általunk használt szoftverek vagy környezetek támogatni fogják. :)

Join or login to comment.

Our Sponsors

  • AdNovum

    Helyszín, étel, ital... :)

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy