KARIN BLOEMEN!

  • July 13, 2013 · 8:00 PM

http://mydutchlink.com/karin-bloemen-treedt-op-in-sydney
holland focus presenteert


“An evening with”

Karin Bloemen
Melbourne 12 July at
Memorial Hall, Melbourne High School
Sydney 13 July at
North’s (RSL) Auditorium

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig.
Tijdens haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam ontvangt ze de Pisuisseprijs, een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Spoedig gevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. Karin ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, La Bloemen, Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows, Kameleon, haar 25 jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs. In april 2011 wordt Karin benoemd tot Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Karin Bloemen invites the people visiting her show to write down the ten favourite songs they remember and send the list to [masked] or send to PO Box 169, Olinda Vic 3788. From those lists a top ten of the most favourite songs will be put together and will be performed by Karin.

Tickets on sale now for $75pp for holland focus subscribers
(two tickets per subscription)
or $89pp for General Public, show starts at 8:00 PM
Catering available at both venues
For more information and Ticket sales:
iet fuijkschot, holland focus T:[masked] M:[masked]
E: [masked]

Join or login to comment.

2 went

Our Sponsors

  • Jans Premium Herbal Liqueur

    Schrobbeler down under!! Discounted drinks. Complimentary drinks.

  • MyDutchConnection

    ad hoc "gezelligheid"

  • Una's

    Food, Drink & Gezelligheid!

People in this
Meetup are also in:

Create a Meetup Group and meet new people

Get started Learn more
Bill

I started the group because there wasn't any other type of group like this. I've met some great folks in the group who have become close friends and have also met some amazing business owners.

Bill, started New York City Gay Craft Beer Lovers

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy