What we're about

Sa herë ka ndodhur të ju dështoj një termin i futbollit vetëm për një lojtar? Shpeshherë!

Ky grup është i hapur për të gjithë ata të interesuarit që duan të luajnë futboll. Ky grup mundëson gjetjen, apo kompletimin, e ekipës suaj të futbollit, që të mos humbisni as edhe një termin më tepër.
Të gjitha grupmoshat janë të mirëseardhura.
Andaj, nëse doni te luani futboll dhe të takoni njerëz të rinjë, bashkohuni me ne!

12 Pick-Up Football Group nuk mban përgjegjësi për lëndimet që mund të ndodhin gjatë lojës. Me anë të RSVPing ju pranoni përgjegjësinë e plotë të gjërave tuaja personale dhe kështu ato nuk janë përgjegjësi e grupit.

This is a group for anyone interested in playing football (soccer). All skill levels are welcome. So, if you're looking to play some football and meet new people, come and join us!!

12 Pick-Up Football Group is not liable for any injuries that may occur while playing. By RSVPing to attend our games, you accept full responsibility of your person and belongings, waiving any right to hold the group responsible.

Somos un grupo para todos aquellos interesados en jugar al fútbol. Todos los niveles son bienvenidos. Si quieres jugar y conocer gente nueva, súmate!!! Te recomendamos tener una cobertura medica en caso de accidentes que pueda ocurrir, 12 Pick-Up Football Group no se responsabiliza por posibles lesiones que pueda pasar durante los partidos.

Photos (4)