What we're about

Vi vil gerne sætte forandringsledelse på dagsordenen i Danmark – og det vil vi gerne gøre sammen med dig!

Du kan læse mere her: https://www.acmpdenmark.com

Association of Change Management Professionals (ACMP) er et globalt netværk af ligesindede fagfolk, som alle er dedikerede til forandringsledelse. I Danmark har en gruppe frivillige stiftet et dansk chapter af ACMP og netværk i september 2018. Og du er velkommen.

Netværket er for medlemmer og du melder dig ind her: https://www.acmpglobal.org/

Hvad får du ud af at blive medlem af ACMP Danmark?

Som medlem kan du styrke dine kompetencer, få mulighed for faglig sparring og være med til at udvikle forandringsdisciplinen i Danmark. Vi holder en række forskellige arrangementer gennem året, såsom:

Netværksmøder og seminarer: Hvor du kan lære mere om forandringsledelse, samt sparre og udveksle erfaringer med ligesindede fagfolk.

Webinarer: Webmøder er pt både for medlemmer og ikke-medlemmer.

Ressourcer: Tilgang til innovative white papers inden for forandringsledelse. Præsentationer fra konferencer, metodik for forandringsledelse (The Standard) og et hav af artikler.

Konferencer: Få rabat på globale ACMP-konferencer.

Ræk ud hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen

ACMP Danmarks bestyrelse

Hvis du vil høre mere, kan du tage fat i bestyrelsens formand, Pernille Sode på pernille.sode@outlook.dk

Upcoming events (1)

Webinar: “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben...” og generalforsaml.

Velkommen til oplæg og generalforsamling i ACMP Danish Chapter
Del 1: Oplæg, som er åbent for alle
Del 2: ACMP Denmark generalforsamling, som er for ACMP medlemmer (medlemmer vil få en direkte invitation fra ACMP global - tjek indbakken og evt. spam filtret)

Sociolog Rikke Østergaard har netop udgivet sin 3. bog “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben...” En guide til, hvordan vi stopper følelsesmæssig forurening på jobbet”.

Emnet har aldrig været mere aktuelt. I tider som disse, skal vi passe ekstra godt på hinanden og være bevidste om hvordan vi smitter hinanden med følelser og selv nemt bliver smittet.

Ja, det er nemlig ikke kun Corona der smitter, det gør dårlig stemning og stress også. Og når alle er under stort pres - både alle os som savner at kunne komme ud og være sammen, men også alle jer, der er ude på arbejdspladser hvor stemningen er påvirket af Corona restriktioner og bekymringer for smitte - så skal vi passe ekstra godt på os selv og hinanden. For når vi mennesker er under pres, er vi meget mere påvirkelige. Hjernen er i forsvarsposition og reagerer på alle stemninger omkring os. Vi er jo flokdyr og vi tilpasser os altid det miljø vi er i.

Lad os smitte hinanden med noget godt!

Vi glæder os meget til at se jer i det virtuelle rum.

Past events (10)

Adfærdsdesign

Online event

Photos (16)