What we're about

Meetup posvećen svima koji prakticiraju ili žele prakticirati agilne principe i prakse u bilo kojem pojavnom obliku. Na okupljanjima ćemo se baviti dijeljenjem iskustava iz prakse, te povezivanjem ljudi koji prakticiraju Agile, bilo to da je Scrum, XP, Kanba, Lean itd.

Meetup je i službena Scrum User Grupa (SUG) https://membership.scrumalliance.org/members/group.aspx?code=AgileHrvatska

Pridružite nam se i na Slacku: http://bit.ly/AgileCroatiaSlackChannel

Upcoming events (1)

Retrospektiva retrospektiva

Lastovska ul. 23

Da, nije greška u naslovu već nam se bliži svjetski dan retrospektiva pa smo se poželjeli naći i na tu temu popričati s iskusnim SM / Coach-evima - što i zašto retro, formati i alati, izazovi i rješenja, što pomaže i što ne pomaže, kako se pomaknuti kad zapnemo, priče iz rovova, failovi i uspjesi te ostale mudrosti skupljene kroz višegodišnje iskustvo.

Pridružite se domaćinima Robert Martinović / Nino Zeljko (Agile Coach-evi) i pomozite nam da izrešetamo naše iskusno vijeće mudraca: Josipa, Josip, Nino.

Družimo se u PON[masked]. 16:00 - 17:30 uživo u prostorijama CROZ-a (Zagreb, Lastovska 23, 5. kat), a prenosit ćemo i Live na Internetima za one koji nisu u mogućnosti se fizički priključiti.

(Zoom link:
https://us06web.zoom.us/j/84629151780?pwd=cWNVd2htVkFBN0QvUmVXQTRERjFmZz09)

Josipa Borić Novosel:
Odrasla u korporaciji i slučajno otkrila ulogu SM koju je zavoljela na prvi pogled. Radila s više desetaka timova u raznim tvrkama, mazohistički uživa u smišljanju i facilitiranju retospektiva. Danas je SM i timski coach s potpunim fokusom na tim.

Josip Osrečki:
Nakon programiranja, konzaltinga i tech presalesa zaplovio je u burne coacherske vode i kroz agilne transformacije, stotine radionica i coaching sessiona (nada se) pomagao sistemskim pristupom otključati puni potencijal timova i organizacija.

Nino Magić:
Softver inžinjer u duši koji je prije desetak godina započeo flert sa agilnim temama te je od tada u potpunosti prešao na pozicije koje podržavaju individualce, timove i organizacije kako bi sami rješavali svoje probleme.

Vidimo se...

Past events (27)

Find us also at