What we're about

Acesta este un grup de întâlniri dedicat persoanelor interesate să învețe cum să devină un vânzător de succes pe Amazon. Vă vom ajută cu îndrumări pentru a vă crea propriul cont pe Amazon, cu sfaturi pentru a vă menține contul în conformitate cu toate cerințele Amazonului și cu răspunsuri oricând aveți întrebări sau vă confruntați cu provocări pe platforma Amazon.

Grupul de întâlniri este dedicat persoanelor fizice sau companiilor care au deja o linie de produse pe care le pot vinde pe Amazon și caută cunoștințe despre cum să își înceapă cu succes afacerea pe Amazon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This is a meetup group for anyone in Romania interested in learning how to be a successful seller on Amazon. We will help you with best practices, getting your store set up, keeping your seller account in compliance will all Amazon requirements and offering you guidance whenever you have questions or face challenges on the Amazon platform.

The meetup group is dedicated to individuals or companies who already have a line of products to sell on Amazon and are looking for knowledge on how to successfully start selling them on Amazon.

Discussions (0)

This content is available only to members

Members (160)

This content is available only to members