What we're about

Ha érdeklődsz a jóga iránt, szeretnél rendszeresen gyakorolni, vagy csak alkalmanként jógáznál, akkor várlak szeretettel Budapesten, az AUM Jógaközpontban a Corvin mögött, minden szerdánként 19:15kor kezdődő jóga órámra.

Magamról:

Sziasztok! Fornai Andrea vagyok. A jóga, több mint 10 éve az életem része. A Kundalini jógával 4 éve találkoztam és annyira elvarázsolt a hatékonysága, hogy úgy éreztem, ezt másokkal is meg kell ismertessem. Züricben, 2 éves tanárképzőt végeztem, nagyszerű tanároktól (Hargobind Singh) tanultam és tanulok a mai napig…

A kundalini jóga a hétköznapi ember jógája, aki tudatosságot, életerőt, sikert és energiát szeretne a mindennapjaiba, amit széles és változatos eszköztára miatt kortól és fizikai adottságtól függetlenül bárki gyakorolhat.

Egy jóga óra kb. 90 perc, ami ráhangolódással (mantrával) kezdődik, ezt az izmok bemelegítése követi. Ezután következik a Kriya, ami meghatározott gyakorlatsorokat jelent, levezetésként relaxációval, végül pedig meditációval.

A kundalini jóga segít feloldani a tudatalattiban lévő blokkokat, félelmeket, rávilágít negatív hitrendszereinkre, mintáinkra, amelyeket aztán könnyedén elengedhetünk. A nagy gonddal felépített gyakorlatok segítik kitolni fizikai és teljesítőképességbeli határainkat, melyben megtapasztalhatjuk lényünk valódi erejét.

Amit hozz magaddal:
kényelmes ruházat és innivaló, amennyiben szükséged lenne rá.

Mindenkit várok nagyon sok szeretettel! 🌷🌸☀️☯️🕉🌟

Past events (7)

Anahata Kundalini Jóga Andreával

Stáhly u. 13

Anahata Kundalini Jóga Andreával

Stáhly u. 13

Anahata Kundalini Jóga Andreával

Stáhly u. 13

Anahata Kundalini Jóga Andreával

Stáhly u. 13

Photos (4)