WPTranslationsDay #4, 11 mei!

WordPress Meetup Antwerp
WordPress Meetup Antwerp
Public group
Location image of event venue

Details

WPTranslationDay #4 staat terug op de agenda! De 4de editie van een 24u evenement die zich richt op het vertalen van WordPress, in al zijn facetten! Het is een online evenement én er worden globaal ook tientallen lokale meetups georganiseerd. Er zijn online presentaties (schedule not niet beschikbaar, call for speakers wel, zie https://wptranslationday.org).

We gaan hier met plezier ook aan deelnemen en een lokale meetup organiseren: WP Ieper organiseert & WP Antwerp zorgt voor locatie, drank en lunch.

We organiseren het niet voor 24u lang uiteraard maar gaan ergens rond de middag van start en zorgen voor wat te eten, specifieke uren worden nog vastgelegd na aankondiging programma op https://wptranslationday.org.

We gaan uiteraard vertalen en iedereen kan leren hoe je kunt bijdragen aan (het vertalen van) WordPress. Dit stopt immers niet bij het vertalen van WordPress, plugins en thema's op translate.wordpress.org, maar je kunt ook bijdragen aan het vertalen van documentatie, helpen bij het marketing team, enz...

Kom dus gezellig af, leer iets bij, leer nieuwe mensen kennen en draag je steentje bij aan WordPress.

Drinks en snacks zijn gewoon inbegrepen door onze sponsors.

Heb je vragen? Stel ze dan zeker via Slack of via mail ([masked])

Jeroen

-------
RSVP hier en/of op bij WP Ieper (https://www.meetup.com/Ieper-WordPress-Meetup/events/260180230/), maakt niet uit.

Om in te schatten hoeveel volk we mogen verwachten: graag expliciet aanmelden (en als je toch niet kan komen, graag ook afmelden).

-------
Locatie: Con Impeto, Congresstraat 40A, 2060 Antwerpen.
Er is weinig tot geen parkeerplaats in de omliggende straten, er zijn wel betaalparkings vlakbij: Parking Antwerp Zoo & Q-Park Astridplein. Plus: het is maar 7 minuten wandelen van Antwerpen Centraal en het Astridplein (premetro's Diamant en Astrid).

--------
sponsors:
https://jerrix.be/ & https://conimpeto.be/