WordSesh Live stream party

WordPress Meetup Antwerp
WordPress Meetup Antwerp
Public group

Con Impeto

Congresstraat 40A · Antwerpen

How to find us

a 7min walk from Antwerp Central Station

Location image of event venue

Details

WordSesh is een virtuele conferentie over alles wat met WordPress in contact komt. Samen met de Meetup groep in Ieper organiseren we opnieuw een streaming party, mét hallway track!

Alle info over WordSesh vind je op https://wordsesh.com/. Het programma komt binnenkort beschikbaar op de site!

De streaming party gaat door in de Con Impeto Mansion van Veerle en Werner waar iedereen van harte welkom is! Je kan binnenvallen wanneer je wil en voor hoe lang je wil, op voorhand RSVP'en is wel verplicht zodat we een idee te hebben van de opkomst. Als er een hele grote opkomst is kunnen we eventueel nog een locatie boeken.

Deze editie van WordSesh richt zich volledig op onze regio dus is het volledig overdag. Het event begint al om 9u 's ochtends en duurt normaal een 12 uur lang, tot 21u 's avonds dus. Via de organiser hebben we al vernomen dat het opnieuw een zeer goeie line-up van sprekers is. 8 lange presentaties, 3 lightning talks en pauzes tussenin.

——— Hapjes en drankjes ———

Worden voorzien, we hebben dus graag dat je je uitschrijft als blijkt dat je toch niet kunt komen.

——— Praktisch ———

Locatie: Con Impeto
Congresstraat 40A · 2060 Antwerpen

Parkeren op de openbare weg is niet aan te raden (geen plaats).

De dichtstbijzijnde parkings zijn Parking Antwerp Zoo en Q-Park Astridplein. Het Centraal Station en Premetrostation Astrid liggen op +/-7min wandelen.

——— Extra ———

Thuis zelf kijken kan natuurlijk ook maar daardoor mis je wel de leuke gesprekken/ervaringen/anekdotes van anderen (al zal er wss wel gebabbel zijn op wordpressbelgium.slack.com). Zit je nog niet op de Belgische WordPress Slack? Bekijk dan hier de informatie om te joinen: https://wpbelgium.be/slack/.

WordSesh zelf is volledig gratis door de fantastische sponsors.

Con Impeto sponsort de locatie, hapjes en drank (https://conimpeto.be).