WordPress Meetup Antwerp: URL Rewrite Rules + a WP Q&A

WordPress Meetup Antwerp
WordPress Meetup Antwerp
Public group

Via Via Café

Wolstraat 43 · Antwerpen

How to find us

Mezzanine (1e verdieping)

Location image of event venue

Details

Vanavond een talk over de WordPress URL Rewrite Rules en een ronde tafel Q&A.

–– 19:00: "WordPress URL Rewrite Rules", door Joachim Nijs ––

Joachim toont de kracht en flexibiliteit van URL rewrites in WordPress aan de hand van enkele praktische voorbeelden met o.a. filters, custom- en dynamisch gegenereerde URL's (permalinks).

–– 20:00: Ronde tafel Q&A

Vragen staat vrij. Heb je een WordPress gerelateerde vraag? Zit je vast in een stuk code or ben je gretig om van ervaren WordPress developers, designers & gebruikers te leren? Kom langs, gooi je vragen in de groep en/of luister of beantwoord mee in deze Q&A sessie.

Vragen kunnen gaan over SEO, de editor, thema's & plugins, best practices, tips&tricks, en meer.

See you in de ViaVia!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PRAKTISCH
We starten om 19:00, op de 2de verdieping van reiscafé ViaVia, Wolstraat 43, 2000 Antwerpen. Wie op voorhand graag iets mee eet, kan er best al voor 18:00 zijn.

Parkeren kan niet in de straat zelf en is beperkt in de omliggende straten. Je kan wel gemakkelijk parkeren op o.a. de kaaien, Parkings Groenplaats, Grote Markt, Shopping Meir of Interparking Meir, allemaal op 5 à 10min wandelen. Metrohaltes Meir en Groenplaats (trams 3, 5, 9 & 15) op 7min wandelen, halte trams 11 en 24 voor de deur.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

**OPROEP**
Overweeg je een presentatie, lightning talk of workshop geven? Of heb je een voorstel voor de meetup? Of wil je zelf een meetup (mee) organiseren?

Neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATES
@wpantwerp (https://twitter.com/wpantwerp)
Deel je ervaringen met de hashtag #wpantwerp. Join the conversation op meetup.com, wpbelgium.be, Slack.

OVER WORDPRESS MEETUP ANTWERPEN
WordPress meetup Antwerpen is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is. Na de presentaties is er altijd nog tijd voor een praatje tussen pot en pint.

ZELF EEN PRESENTATIE, LIGHTNING TALK, SHOWCASE OF WORKSHOP GEVEN?
Vul het formulier in op wpbelgium.be: https://wpbelgium.be/speakers/ of neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

Elk lid kan hier op meetup.com trouwens ook zelf een nieuwe meetup plannen. Check https://make.wordpress.org/community/meetups/!