A Showcase and lots of WP Quick Tips & Tricks

WordPress Meetup Antwerp
WordPress Meetup Antwerp
Public group

Via Via Café

Wolstraat 43 · Antwerpen

How to find us

2e verdieping

Location image of event venue

Details

Vanavond starten we met een uitgebreide showcase en na de break delen we een hoop Quick WP Tips & Tricks.

PROGRAMMA

–– 19:00 Showcase Biotechdag.be, van brief tot afgewerkte WordPress-site
door Marc Nuijten (https://birdseyedesign.be/)

In 30 min. overlopen we het proces van klantbriefing tot afgewerkte custom WordPress-site en de keuzes die daarbij worden gemaakt op gebied van design, setup en informatie architectuur, plugins vs custom code en front-end development.

–– 20:00 WordPress Tips & Tricks, ronde tafel
We hebben alvast een hele hoop tips & tricks verzameld om te delen met de groep. Kleine dingen die het leven als WordPress'er vergemakkelijken of kleine ingrepen waarmee je je site snel kan verbeteren. Heb je zelf een tip/trick? deel ze ons vooraf via het form (https://forms.gle/vE3iQk1agdnJkPH89) of gooi ze tijdens de sessie in de groep.

See you in de ViaVia!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PRAKTISCH
We starten om 19:00, op de 2de verdieping van reiscafé ViaVia, Wolstraat 43, 2000 Antwerpen. Wie er op voorhand graag iets eet, kan er best al voor 18:00 zijn — geef een seintje in de comments als je wil dat we voor jou reserveren.

Parkeren kan niet in de straat zelf en is beperkt in de omliggende straten. Je kan wel gemakkelijk parkeren op o.a. de kaaien, Parkings Groenplaats, Grote Markt, Shopping Meir of Interparking Meir, allemaal op 5 à 10min wandelen. Metrohaltes Meir en Groenplaats (trams 3, 5, 9 & 15) op 7min wandelen, halte trams 11 en 24 voor de deur.

De locatie wordt dit keer gesponsord door Con Impeto, Yet another WordPress team uit Antwerpen (Veerle & Werner, https://conimpeto.be).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

**OPROEP**
Overweeg je een presentatie, lightning talk of workshop geven? Of heb je een voorstel voor de meetup? Of wil je zelf een meetup (mee) organiseren?

Neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATES
@wpantwerp (https://twitter.com/wpantwerp)
Deel je ervaringen met de hashtag #wpantwerp. Join the conversation op meetup.com, wpbelgium.be, Slack.

OVER WORDPRESS MEETUP ANTWERPEN
WordPress meetup Antwerpen is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is. Na de presentaties is er altijd nog tijd voor een praatje tussen pot en pint.

ZELF EEN PRESENTATIE, LIGHTNING TALK, SHOWCASE OF WORKSHOP GEVEN?
Vul het formulier in op wpbelgium.be: https://wpbelgium.be/speakers/ of neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

Elk lid kan hier op meetup.com trouwens ook zelf een nieuwe meetup plannen. Check https://make.wordpress.org/community/meetups/!