Skip to content

About climate change, the internet & our responsibility (+ kerstdrink ;) )

Photo of
Hosted By
Veerle V. and 2 others
About climate change, the internet & our responsibility (+ kerstdrink ;) )

Details

De kerstvakantie en de eindejaarsfeesten komen in zicht. Geen betere timing voor een talk die tot goede voornemens kan inspireren, uiteraard gevolgd door een Kerstdrink.

PROGRAMMA

–– 19:00 Not just another WordPress talk

About climate change, the internet & our responsibility
door Csaba Varszegi (https://www.csaba.be/)

De opwarming van de aarde: we horen er elke dag wel iets over. We moeten minder vliegen en rijden, minder vlees eten, onze huizen isoleren, ... we weten het wel. Maar zelden horen wij over de groeiende impact van het internet op ons klimaat. Het internet verbruikt veel elektriciteit. WordPress is meer dan een derde van alle websites op het web. Wij bouwen eraan mee. Onze keuzes kunnen mee een verschil maken.

–– 20:15 Kerstdrink

Postmark, een e-mail provider voor je transactionele mails binnen je web project, was zo vriendelijk ons voor te stellen de kerstdrink te sponsoren! Dus alvast de eerste rondjes zijn dankzij hen voorzien - geen excuses om niet even te blijven plakken (en ViaVia heeft ook erg lekkere non-alcoholische dranken, no worries there).

(EN) Postmark has generously sponsored drinks for our meetup and they are also providing all members members with 3-months of free and unlimited sending! With lighting fast delivery, affordable monthly pricing, and 45-days of email history for quick and easy troubleshooting, they are a great email provider for all of your web projects. Check out the offer here: https://postmarkapp.com/antwerpwordpress

See you in de ViaVia!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PRAKTISCH
We starten om 19:00, op de 2de verdieping van reiscafé ViaVia, Wolstraat 43, 2000 Antwerpen. Wie er op voorhand graag iets eet, kan er best al voor 18:00 zijn.

Parkeren kan niet in de straat zelf en is beperkt in de omliggende straten. Je kan wel gemakkelijk parkeren op o.a. de kaaien, Parkings Groenplaats, Grote Markt, Shopping Meir of Interparking Meir, allemaal op 5 à 10min wandelen. Metrohaltes Meir en Groenplaats (trams 3, 5, 9 & 15) op 7min wandelen, halte trams 11 en 24 voor de deur.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

OPROEP
Overweeg je een presentatie, lightning talk of workshop geven? Of heb je een voorstel voor de meetup? Of wil je zelf een meetup (mee) organiseren?

Neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATES
@wpantwerp (https://twitter.com/wpantwerp)
Deel je ervaringen met de hashtag #wpantwerp. Join the conversation op meetup.com, wpbelgium.be, Slack.

OVER WORDPRESS MEETUP ANTWERPEN
WordPress meetup Antwerpen is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is. Na de presentaties is er altijd nog tijd voor een praatje tussen pot en pint.

ZELF EEN PRESENTATIE, LIGHTNING TALK, SHOWCASE OF WORKSHOP GEVEN?
Vul het formulier in op wpbelgium.be: https://wpbelgium.be/speakers/ of neem contact op met één van de organisers via 'contact organisers' op meetup.com, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/ of via slack (https://wpbelgium.be/slack/).

Elk lid kan hier op meetup.com trouwens ook zelf een nieuwe meetup plannen. Check https://make.wordpress.org/community/meetups/!

Wolstraat 43 · Antwerpen
15 spots left