Next Meetup

Artificial Intelligence Future unConference 2018
Kao što smo i najavili, evo nam i izdanja za 2018. godinu - velika konferencija o umjetnoj inteligenciji i ostalom što nas uz to veseli - Artificial Intelligence 2 Future, 11 i[masked], na lokaciji koja će biti tek objavljena, jer smo svake godine sve veći! Ovo je samo najava na MEETUPu, a ako želite prisustvovati bilo kao predavač ili kao sudionik, adresa je http://www.ai2future.com, gdje će se objaviti svi detalji. Ne zaboravite da ćemo otvoriti i CALL FOR SPEAKERS (pogledajte web), pa ako imate što za podijeliti... pripremite se! Dakle, očekujemo vas tamo, povežite nas s drugim igračima na polju umjetne inteligencije i saznajte sve što vas zanima o tome... Više informacija, ako je potrebno, možete saznati tako što ćete pingati organizatore, bilo ovdje ili na stranicama konferencije.

Needs a location

  Past Meetups (5)

  What we're about

  Dobrodošli u AI2F grupu, osnovanu za sve koji su zainteresirani za umjetnu inteligenciju, budućnost, robote, data science i slično. Grupa je namijenjena svim entuzijastima i profesionalcima - cilj nam je okupiti sve zajedno, izgraditi AI zajednicu te potaknuti još više napredak istraživanja i tehnologije u Hrvatskoj.
  Welcome to AI2F group! This is a group for anyone interested in AI, Future, Robots, Data Science, etc. All backgrounds are welcomed! This group is brought to you by EVENTA01 team in order to bring AI enthusiasts together, build the leading AI community and move forward the research and technology advancement in Croatia.

  Members (915)

  Photos (61)

  Find us also at