Hacktoberfest i Trondheim

Location image of event venue

Details

BartJS og IxDA inviterer til Hacktoberfest i Trondheim! Hacktoberfest er et globalt arrangement som pågår i hele oktober, og har som mål å flere personer involvert i Open Source. 17. oktober arrangerer vi det her i Trondheim, på Digs midt i sentrum. Arrangementet begynner 17.30 hvor det vil starte med litt mat før det hele begynner, se agenda helt nederst.

Open Source er et viktig fundament innen IT, og det blir bare viktigere og viktigere. Fra løsningene vi bruker i hverdagen, til prosjektene vi bruker til å lage løsninger hver dag. Men slik det er nå, vil det ikke være bærekraftig. Mange jobber ulønnet for å lage tjenester og produkter som selskaper tjener store penger på. For at dette skal skalere bedre må vi ha flere folk som bidrar, og flere folk fra bedrifter som bidrar.

Hacktoberfest er et arrangement som feirer Open Source og Open Source programvare. Oktober er måneden det blir satt fokus på å skaffe nye bidragsytere til Open Source. Det har ingenting å si om bidraget er lite, alle bidrag har verdi. Som en bonus har man mulighet til å få en t-skjorte hvis man åpner fire pull requests i løpet av oktober!

Vi ønsker å få til et arrangement for å introdusere flere folk til Open Source, veilede nye bidragsytere i Open Source og få flere mennesker interessert. Her har du mulighet til å møte flere som aktivt gjør Open Source og spørre de hvordan det er.

Regler og premier:
Registrer deg først på Hacktoberfest sitt nettsted på https://hacktoberfest.digitalocean.com. For å kvalifisere deg til den offisielle Hacktoberfest-skjorten med begrenset utgave, må du registrere deg og sende fire pull requests mellom 1.-31. oktober. Pull requests kan være på hvilket som helst repo på GitHub, ikke bare de med problemer som er merket Hacktoberfest. Hvis en vedlikeholder rapporterer trekkforespørselen din som spam eller atferd som ikke er i tråd med prosjektets code of conduct, vil du ikke være berettiget til å delta.

Presenter ditt Open Source-prosjekt
Har du lyst til å legge frem ditt prosjekt? Meld deg på her: http://bit.ly/hacktoberfest-oss

Tid:
17.30

Sted:
Digs, Krambugata 2

Mat:
Sliders med chipotlemajo og søtpotetfries

Agenda:
[[masked]] Velkommen og mat
[[masked]] Intro til Hacktoberfest
[[masked]] Christian Brevik: Open Source på arbeidsplassen
[[masked]] Christian Alfoni: Intro til Open Source
[[masked]] Presenter ditt Open Source-prosjekt
[[masked]] Arbeid med Open Source
[[masked]] Demo/presentasjon?

---

Hacktoberfest og BartJS følger eventens Code of Conduct. Les på http://do.co/hacktoberconduct før deltagelse.