Next Meetup

INFO DAN za SEE-IT Samit takmičenje za tehnološke i agro startape
Hej, bliži se kraj godine a ujedno su tu i prilike za sve one koji su vredno radili da to pokažu i "takmiče" se s kolegama u radnoj i zabavnoj atmosferi. Zato dođi na INFO DAN u utorak, 23. oktobra 2018 u 18 sati u Salon u Radničkoj 27 da saznaš više detalja u vezi sa "Startap Srbija 2018" i "Future Agro Challenge" takmičenjima. Poziv za prijave možete pogledati ovde: http://bit.ly/callforSTARTUPS Finalisti će biti pozvani na "Butkamp" da se pripremaju za finalni nastup pred žirijem i investitorima. Učesnike očekuju novčane i vredne nagrade a SVI prijavljeni dobiće besplatne karte za trodnevni program samita i učešće na "Startap paviljonu". Takmičari koji postignu najbolje rezultate na Founder Institute "Entrepreneurial DNA test" mogu osvojiti i Founder Institute školarinu, potrebno je da prilikom prijave unesu kod seeit2018: https://fi.co/apply/seeit2018 S obzirom da se ovaj događaj organizuje kao sajam, konferencija i "Startap paviljon", startapi će imati priliku i da izlažu svoje proizvode i rolape i učestvuju u poslovnim sastancima, o čemu će biti još dodatnih informacija. Naime, Novi Sad će biti domaćin velikog događaja u oblasti informacionih tehnologija, SEE-IT Samita 2018 koji će se održati na Novosadskom sajmu 7-9. novembra, u okviru kojeg će posebnu pažnju zauzeti programi, radionice i paneli na "Startap paviljonu". Deo tog programa su i takmičenja za tehnološke startape ali i za agro startape "Startup Srbija 2018" i "Future Agro Challange". Pripremite sva pitanja u vezi sa popunjavanjem prijave, podkategorijama takmičenja, kriterijumima za ocenjivanje ili neka druga vama važna pitanja ili nedoumice. Vidimo se u utroak a rok za slanje prijave za takmičenje je 29. oktobar.

Needs a location

  Past Meetups (50)

  What we're about

  Startup Founder 101 brings together aspiring and experienced tech entrepreneurs to discuss, meet, and collaborate to build great new startups, and to push the local startup ecosystem forward.

  This group hosts numerous free events throughout the year where you can learn the best practices of starting a company from people who have been there and done that. You’ll have the opportunity to meet local founders and investors, exchange ideas with experts, get feedback on your idea, participate in startup workshops, and more.

  Typical startup event topics include:
  • Coming up with a strong startup idea
  • Startup legal basics
  • How to pitch your startup
  • Starting a company without quitting your day job
  • How to raise funding for your startup
  • And much more!

  Join the group to be invited to our next event!

  Members (1,630)

  Photos (246)