Next Meetup

CSS in JS - the good, the bad and the ugly
Det er februar og på tide med en ny meetup. Denne gangen blir det en workshop med Marius Hauken og Robin Sandborg. Vi tar et lite dypdykk i stilsetting i React. Hvordan kan det løses? Hva er de vanligste løsningene? Hva er fordelene og ulempene med hver av dem? Du får prøvd de ulike løsningene i praksis og erfart hvordan de fungerer. Etter denne workshoppen vil dere være rustet til å ta valg om hvordan best stilsette ditt react-prosjekt. TA MED Datamaskin satt opp for å kjøre react Vi går ikke nevneverdig gjennom react, så forhåndskunnskap her er fint, men ikke required. OM Marius Hauken og Robin Sandborg Robin og Marius har begge en master i design fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. De har etter det fokusert på frontend og hjulpet mange kunder i Bergensområdet med å få bedre frontend og spesielt få orden på CSS'en sin. De har holdt flere workshops rundt skalerbar CSS på større prosjekter. Robin og Marius startet på nyåret opp Stacc X sammen med Espen Sæverud hvor de leverer design og frontend til finansnæringen. Her jobber de til daglig med problemstillinger knyttet til CSS i JS og stilsetting. NB! Nytt denne gangen er at man må svare på om man skal ha pizza. Vi har dessverre hatt en del tilfeller i det siste hvor det har kommet langt færre enn det antallet som er påmeldt, og har endt opp med mye pizza til overs. Svar derfor ja om du ønsker å spise med oss, og sørg for å meld deg av arrangementet hvis du ikke kan komme! AGENDA 17:00-18:00 - Vi spiser på Peppes Pizza Ole Bull. (Olav Kyrresgate 11) Bitshift spanderer pizza og noe å drikke uten alkohol. Husk at alle må være tilstede på konferanserommet til 18:00 da presentasjonen starter! 18:00-19:00 - CSS in JS 19:00-19:15 - Pause 19:15-20:00 - CSS in JS forts 20:00-__:__ - Geek Beer Vi tar en tur til en bar og fortsetter diskusjonene over noe kaldt å drikke.

Scandic Bergen City

Håkonsgaten 2-7 · Bergen

  Past Meetups (50)

  What we're about

  Public Group

  Bergen IT Shift, Bitshift, er en uavhengig brukergruppe for utviklere og arkitekter som jobber med med ulike teknologier. Formålet med Bitshift er å utveksle erfaringer om verktøy og teknologier, gi råd og fokusere på best practises. Målgruppen for Bitshift er utviklere og arkitekter.

  Bitshift samarbeider med Norwegian .NET User Group, NNUG, som er representert med avdelinger over hele landet:

  NNUG Online (http://nnug.no/Online-Moter/)

  NNUG Oslo (http://oslo.nnug.no)

  Bitshift - Bergen (http://www.meetup.com/BitShift)

  NNUG Stavanger (http://stavanger.nnug.no)

  NNUG Haugesund (http://haugesund.nnug.no)

  NNUG Kristiansand (http://kristiansand.nnug.no)

  NNUG Trondheim (http://trondheim.nnug.no)

  NNUG Vestfold (http://vestfold.nnug.no)

  Er det ingen lokalavdeling der du bor? Hvorfor ikke starte en ny avdeling? Les mer om hva som skal til (http://nnug.no/Om-NNUG/Starte-ny-avdeling/), og hva som forventes.

  Logo for BitShift er utforma av Alexander Strømme i Miles. Tusen takk!

  Members (861)

  Photos (66)