Next Meetup

Powershell for Penguins / Sentrifugalregulatorens barnebarn
I oktober vil gjerne Helge Holm og Mikal Hitsøy Henriksen fra Vizrt holde to foredrag for oss. # Del 1. Sentrifugalregulatorens barnebarn Hva har AR-droner, vindmøller, torpedoer og motorsager til felles? Du har kanskje også sett en rar liten roterende snurrepip med to kulearmer på toppen av gamle dampmaskiner og lignende. Helge Holm tar oss med på en reise gjennom verden til dens barnebarn, som vi besynderlig ofte ender opp med å ta i bruk når vi prøver å regulere noe i den virkelige verden via kode. Det blir litt programmering, litt matte, og en dose steampunk. # Del 2. PowerShell for Penguins Går det an å lære gamle pingviner nye triks? Eller rynker de bare på nesen med et fnys av “if it ain’t broke”? Vi tester den hypotesen ved å se på PowerShell Core i kontrast til Bash og Posix, hvordan tenke med objekter i stedet for tekststrømmer, hvordan man gjør de samme arbeidsoppgavene man har gjort i 20 år, og hvilke fordeler man kan nyte. # Om Mikal Hitsøy Henriksen og Helge Holm Helge Holm jobber til daglig som team lead i Vizrt, og liker å blande inn unødvendig mye matematikk der han kan. Mikal Hitsøy Henriksen er generell problemløser og team lead for Viz Story backend-teamet, og jobber for tiden med Azure serverless-greier. # AGENDA 17:15-18:00 - Pizza på Scandic Bergen City i sophus (1.etasjen) 18:00-18:45 - Sentrifugalregulatorens barnebarn 18:45-19:00 - Pause 19:00-19:45 - PowerShell for Penguins 20:00-__:__ - Geek Beer Vi tar en tur til Henrik øl- og vinstove og fortsetter diskusjonene over noe kaldt å drikke.

Scandic Bergen City

Håkonsgaten 2-7 · Bergen

  Past Meetups (55)

  What we're about

  Bergen IT Shift, Bitshift, er en uavhengig brukergruppe for utviklere og arkitekter som jobber med med ulike teknologier. Formålet med Bitshift er å utveksle erfaringer om verktøy og teknologier, gi råd og fokusere på best practises. Målgruppen for Bitshift er utviklere og arkitekter.

  Bitshift samarbeider med Norwegian .NET User Group, NNUG, som er representert med avdelinger over hele landet:

  NNUG Online (http://nnug.no/Online-Moter/)

  NNUG Oslo (http://oslo.nnug.no)

  Bitshift - Bergen (http://www.meetup.com/BitShift)

  NNUG Stavanger (http://stavanger.nnug.no)

  NNUG Haugesund (http://haugesund.nnug.no)

  NNUG Kristiansand (http://kristiansand.nnug.no)

  NNUG Trondheim (http://trondheim.nnug.no)

  NNUG Vestfold (http://vestfold.nnug.no)

  Er det ingen lokalavdeling der du bor? Hvorfor ikke starte en ny avdeling? Les mer om hva som skal til (http://nnug.no/Om-NNUG/Starte-ny-avdeling/), og hva som forventes.

  Logo for BitShift er utforma av Alexander Strømme i Miles. Tusen takk!

  Members (930)

  Photos (73)