What we're about

Blockchain and Cryptocurrency Group Zagreb is an informal gathering of blockchain and cryptocurrency enthusiasts from Zagreb, Croatia, offering members introduction to the field, technical support, heated discussions and cold beer. A focal point of Croatian crypto community since early 2014.

Ovo je grupa za sve koji su zainteresirani za blockchain i kriptovalute, koriste ih, ili ih planiraju uskoro nabaviti. Također, i za one koji imaju još mnogo pitanja i nedoumica u vezi ove teme.

Grupa je osnovana početkom u 1. mjesecu 2014. kao "Bitcoin Group Zagreb" da bi članovi u neformalnom tonu, uz ugodno druženje mogli razmjenjivati informacije, diskutirati, dobiti tehničku podršku, te kako bi se u budućnosti stvorilo sigurno okruženje za lokalnu razmjenu Bitcoina. S vremenom najvažnija zadaća grupe je postala promocija kriptovaluta i blockchaina među širom populacijom, te stvaranje zajednice kripto korisnika u Hrvatskoj.

Neka od pitanja za raspravu unutar grupe su kripto walleti, plaćanje kriptovalutama, rudarenje, burze, spekulacije, računovodstvo, sigurnost, budućnost blockchaina i sl.

Dobrodošli u svijet blockchaina i kriptovaluta, sretno, i ne propustite biti dio onoga što se upravo sada događa prvi puta u povijesti!

Past events (30)

DeFi Deep dive by UBIK - Veljača 2021

Online event

Siječanjski UBIK meetup (Polkadot, Near, ETH 2.0)

Online event

NFT Crash Course - Enter the Metaverse

Online event

Polkadot za Ethereumce

Algebra LAB

Photos (35)

Find us also at