What we're about

Bright Cubes is een kennisthuis voor IT-specialisten met passie voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Digital Transformation. Via onze kennissessies willen wij deze passie graag delen met andere specialisten. Wij onderscheiden onze kennis in:
- Cloud Technology, Automation, Orchestration, DevOps, CI/CD en Microservices
- Software Development, bestaande uit Front-end, Back-end (Java en .Net) en Embedded development
- Data Analytics bestaande uit data engineering (Splunk, Hadoop, ELK), Machine Learning, Artificial Intelligence en Analytics
Ons team bestaat uit ervaren professionals die thuis zijn in de nieuwste technieken en innovatieve oplossingen ontwikkelen voor onze klanten, gericht op agile platformen, nieuwe software omgevingen, digital business en IOT-oplossingen.

Upcoming events (1)

Webinar: bouw iOS, Android en Web Apps met Ionic en Angular

Webinar: Bouw iOS, Android en Web Apps met Ionic en Angular Op woensdag 2 december aanstaande van 19.00 tot ca 20.30 uur organiseert Bright Cubes een webinar over het onderwerp: “Bouw iOS, Android en Web Apps met Ionic en Angular” Hoe bouw je cross-platform apps met Ionic? Welke andere cross-platformen zijn er? Wat is het verschil tussen hybrid-native en hybrid-web? Hoe voeg je native functionaliteit toe? In deze webinar neemt Bart Stokman je mee in de moderne wereld van de app ontwikkeling. Je kan door kennis van typescript en/of een frontend framework (mobile) apps bouwen, zonder veel kennis van Java, Kotlin of andere backend talen te hebben. Hij laat je zien hoe je met Ionic en Angular een project start dat je vervolgens kan uitrollen als Android en iOS app. Wat zijn de mogelijkheden met Ionic? Waarom zou je voor Ionic kiezen of waarom zou je een native app bouwen? Spreker: De spreker van deze webinar is Bart Stokman, Senior Software Engineer bij Bright Cubes. De volgende onderwerpen komen aan bod: - Ionic Framework - Voeg native functionaliteit toe met Ionic Capacitor - Rol uit op een mobile platform Vragen en interactie tijdens de webinar: De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link hiervan ontvang je vlak van tevoren via Meetup. De webinar zal ruim een uur tot maximaal anderhalf uur duren. Tijdens de presentatie kun je vragen stellen via de chat. Een moderator zal tijdens de presentatie kijken of deze beantwoord kunnen worden. Achteraf is er ook tijd voor jouw vragen! Graag op tijd aanwezig zijn zodat je niets hoeft te missen! Bright Cubes en kennisdeling: Bright Cubes is doorlopend bezig met de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Kennisdeling is daar een belangrijk onderdeel van. Ben jij een IT-er in hart en nieren die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, en houd je van een professionele en open omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bright Cubes is continu op zoek naar nieuwe collega’s die ons gestaag groeiende topteam komen versterken.

Past events (17)

Monitoring en Data analytics in complexe omgevingen

Online event

Photos (25)