Skip to content

What we’re about


Trăim într-o eră cu rapide și masive schimbări și creșteri. Și suntem doar la începutul acestei ere în care am făcut doar primii pași mărunți.
Schimbările și progresele din ultimele decenii în știință, tehnologie, procese, creier, știința comportamentală, etc. vor fi foarte curând depășite de amploarea noilor descoperiri și schimbări.

Scopul acestui grup este să discute și să favorizeze această evoluție din perspectiva Leadershipului și a instrumentelor și proceselor asociate. Un alt scop este să mențină pasul cu evoluția schimbărilor. Vom analiza cu atenție în ce context se manifestă azi Leadershipul, cu ce elemente funcționează și ce înseamnă azi leadershipul față de trecutl aporpiat sau mai îndepărtat. De asemenea ne vom raporta la noile procese disponibile, noile tools pe care să le folosim și noile cunoștințe și cercetări în domeniul eficienței leadership-ului. Focusul nostru va fi pe a creea unu cadru de încredere, pe acumularea de noi cunoștințe, abiltăți, metode, strategii tehnci care să ne ofere posibilitatea să obținem rezultate și aprecieri din ce în ce mai mari și din ce in ce mai des. 

Leadership-ul este mai greu decât pare la prima vedere și de aceea uneori poate fi un loc singuratic si apăsător uneori. De aceea prin întâlnirile noastre creem un cadru deschis în care să ne împărtășim experiența și experiențele, să ne susținem unul pe altul și de ce nu să avem momente plăcute împreună.
Bucharest Leadership Meetup Grup este pentru oricine simte și dorește să fie un bun și eficient lider indiferent de sectorul de activitate în care este.