Past Meetup

2. Bütykölő meetup

This Meetup is past

8 people went

PONT Systems Zrt.

Fehérvári út 50-52., Budapest · Budapest

How to find us

Az irodaház ötödik emeletére gyertek fel, és ahogy kiléptek a liftből, gyertek a legbaloldalibb ajtóhoz! :)

Location image of event venue

Details

Ezen az alkalmon, a kívánságok szerint bütykölünk! Méghozzá karácsonyi hangulatnak megfelelően a központban a fény, világítás lesz!

Tervek szerint lesznek led szalagok, papírelektronika, mindeféle villogás! Szóval hozzatok eszközöket, amire úgy gondoljátok, hogy szükség lehet, illetve mivel programozni is fogunk, örülnénk, ha minél több emberkének lenne laptopja!

Úgy lenne talán jó, hogy aki szeretne valamit tanítani a többieknek, pl. led szalag programozást, akkor az kicsit rendszerezze gondolatait, és írjon nekem egy e-mailt! Így ide is fel tudom tenni, és mindenki láthatja, hogy pontosan mire is lehet majd számítani! :)

Szóval gyertek! :)

A helyszín:

A cég a Dexagon Irodaház épületében van, amihez a legközelebb a Csonka János téri villamosmegálló van, de az Újbuda-központtól (metró, villamos, buszok) sincs messze. Az épületbe gyertek be, esetlegesen a portásoknak szóljatok, hogy a meetupra jöttetek, és használjátok a liftet (szemben), mert az 5. emeletre kell feljönni, és a liftből kilépve a legbaloldalibb ajtón bejönni. :)

Tervezett beosztás:

17.40 - 18.00 Érkezés
18.00 - Bütykölés (max 20.00-ig)

FB csoport (csatlakozzatok)!

https://www.facebook.com/groups/budapestmakersmeetup/

Múltkori alkalmon készült képek:

https://drive.google.com/open?id=0B8pl5_cMJf1wTzAyX0xJR0hRU3c