What we're about

CHORUS stelt mensen in staat om eigen denk-strategieën toe te passen zodat we als collectief op een meer gebalanceerde manier (des)informatie verwerken tot kennis en de maatschappij minder vatbaar is voor beïnvloeding. Ons doel is bijdragen aan het ontstaan van een klimaat waarbinnen individuen in vrijheid en vanuit eigen denken en kracht weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Met een netwerk van maar liefst 25 vrijwilligers per ultimo 2019 faciliteert, begeleidt en coacht CHORUS onze jongere generatie op onpartijdige wijze in het uitoefenen van hun recht op zelfbeschikking.

Missie:
CHORUS ondersteunt in het kritisch denken en bij het interpreteren van (des)informatie.

Visie:
Het ontstaan van een klimaat waarbinnen individuen in vrijheid en vanuit eigen denken en kracht weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Maandelijkse CHORUS Café's
Wij nodigen jou als community-lid uit op elke 3e donderdag van de maand voor het CHORUS Café. Tijdens het café trekken we traditie getrouw een fles (of flessen) Crémant open en volgen we een divers programma met o.a. keynotes, projectupdates en discussies over desinformatie en social engineering.

Upcoming events (3)

CHORUS Café Meetup april 2020

Location visible to members

CHORUS Café Meetup mei 2020

Location visible to members

CHORUS Café Meetup juni 2020

Location visible to members

Past events (1)

CHORUS Café Meetup februari 2020

Location visible to members

Discussions (0)

This content is available only to members

Members (29)

This content is available only to members

Find us also at