Damjan Geber: Kupujemo li novčanikom ili emocijama?

This is a past event

98 people went

Location image of event venue

Details

Ako će doživljaj vrlo brzo postati dominantan parametar po kojem biramo proizvod, uslugu ili destinaciju, zašto još uvijek postoje trgovine, restorani ili hoteli koji misle da je cijena ili kvaliteta proizvoda dovoljna za uspješno poslovanje?
Online je zadnjih godina uveo radikalne promjene u maloprodaji koji su doveli do naslućivanja o propasti trgovačkih lanaca.
Umjesto najcrnjeg scenarija desila se revolucija cijele kategorije fizičkih prodajnih prostora te su oni postali vrlo dinamičan poligon za stvaranje jedinstvenog korisničkog doživljaja.
Svi mi smo fizičke jedinke sa vrlo fizičkim (i fiziološkim) potrebama, a u trenutku kad nam je ispunjenje gotovo svake želje na dohvat klikom mobitela, sve više tražimo ono neuhvatljivo, emotivno, jedinstveno... pa čak i na prodajnom mjestu!

_____

Damjan Geber ( https://www.linkedin.com/in/damjan-geber-51714521/ )

Damjan Geber osnivač je i kreativni direktor agencije Brigada - prva kreativna agencija specijalizirana za stvaranje jedinstvenog prostornog osjećaja i integraciju brandinga s prostorom. Za svoje integrirane projekte Brigada je osvajala domaća i strana priznanja, a od 2017. partner je agencije Bruketa&Žinić&Grey.
Užu specijalizaciju na području dizajna interijera Damjan je stekao na edukacijama u Japanu, Nizozemskoj i Engleskoj.
Od osnivanja agencije fokusiran je na razvijanju svijesti o važnosti prostornog doživljaja i inovativnih načina razumijevanja ponašanja korisnika prostora, kako bi stvorio projekte usklađene s očekivanjima investitora i krajnjih korisnika.

_____

18:45-19:15 Okupljanje
19:15- 20:00 Damjan Geber
20:00-20:15 Q&A
20:15 Networking

_____
Na kraju predavanja nekome iz publike ćemo pokloniti knjigu:
The Power of Moments: Why Certain Experiences Have Extraordinary Impact by Chip Heath, Dan Heath
https://www.goodreads.com/book/show/34466952-the-power-of-moments

Ulaz je besplatan. Vidimo se!