What we're about

Misiune: Să aducem claritatea , knowledge-ul, strategiile de care au nevoie liderii, pentru a lua decizii mai bune în management și conducere, pentru a obține rezultate din ce în ce mai spectaculoase, pentru a fi din ce în ce mai apreciați.

Scopul acestui grup este să discute și să favorizeze această evoluție din perspectiva Leadershipului și a instrumentelor și proceselor asociate. Un alt scop este să mențină pasul cu evoluția schimbărilor. Vom analiza cu atenție în ce context se manifestă azi Leadership-ul, cu ce elemente funcționează și ce înseamnă azi leadershipul față de trecutul apropiat sau mai îndepărtat. De asemenea ne vom raporta la noile procese disponibile, noile tools pe care să le folosim și noile cunoștințe și cercetări în domeniul eficienței leadership-ului. Focusul nostru va fi pe a creea unu cadru de încredere, pe acumularea de noi cunoștințe, abilități, metode, strategii tehnici care să ne ofere posibilitatea să obținem rezultate și aprecieri din ce în ce mai mari și din ce in ce mai des.

Leadership-ul este mai greu decât pare la prima vedere și de aceea uneori poate fi un loc singuratic si apăsător uneori. De aceea prin întâlnirile noastre creem un cadru deschis în care să ne împărtășim experiența și experiențele, să ne susținem unul pe altul și de ce nu să avem momente plăcute împreună.

Cluj- Napoca Leadership Meetup Grup este pentru oricine simte și dorește să fie un bun și eficient lider indiferent de sectorul de activitate în care este.

Upcoming events (1)

Cum să fii un manager și un lider mai bun în noua realitate hibridă, on-offline?

Din cuprinsul întâlnirii:

- Ce instrumente de management să folosim în noua realitate?
- Cum ne construim și ne consolidăm relațiile in noua realitate?
- Cum ne dezvoltăm abilitățile de lider în noua realitate?
- Cum gestionăm echilibrul muncă - viață privată, în noua realitate?

Întâlnirea va fi online prin zoom.

Vino alături de noi într-o întâlnire memorabilă!

”Eu și echipa mea suntem dedicați dezvoltării unei noi generații de lideri, antreprenori și freelanceri care să prospere în lumea globală și nesigură de azi.
Pentru aceasta, facilităm dezvoltarea și adaptarea continuă la noile cerințe și condiții de piață. Prin ceea ce oferim, prin experiența, expertiza și metodele inovative noastre de suport, clienții și partenerii noștrii produc rezultate măsurabile remarcabile.
Prin Programele Top Club punem la dispoziția membrilor noștrii ecosistemul modern și eficient care să creeze cadrul necesar pentru evoluție, dezvoltare și succese remarcabile.
Te invit să descoperi tot întregul univers Top Club.”
Cristian Fertea- Fondator Top Club

Past events (16)

Cum sa facem din anul 2021 cel mai bun an de pana acum

Online event

Photos (19)

Find us also at