What we're about

Dacă sunteți interesat de tehnici de marketing online și marketing online, strategii, evenimente, știri de marketing, sfaturi și trucuri și ce funcționează și ce nu, vă rugăm să vă alăturați acestui grup special de profesioniști.

Acesta este un grup pentru cine este interesat de online marketing.

Marketing-ul online a dovedit deja că se pot genera mai multe oportunități și puteți face mai multe vânzări decât marketingul tradițional - cu ROI mai mari și CPA-uri mai mici. Dar marketingul online este o arenă în dezvoltare rapidă, specializările evoluând acum foarte repede pe măsură ce apar noi oportunități și tehnologii. Fie că vorbim de e-mail marketing, analize web, marketing afiliat sau redactare optimizată, puteți observa creșterea exploziei de acronime, de la ESP (furnizori de servicii de e-mail) și SMM (marketing social media) la SEO (optimizare motor de căutare) și PPC (plată pe clic). Sunt vremuri potrivite pentru marketing-ul online. Dar poate fi și provocator datorită ritmului accelerat al schimbărilor.

De aceea am creat și acest grup Meetup, pentru a ține pasul cu evoluția și schimbările rapide.

Acesta este un grup în care practicienii și experții de marketing online pot învăța, partaja și relaționa. Indiferent dacă faceți parte din personalul de marketing al unei companii mari sau al unei agenții de tip boutique, fie că utilizați marketing online pentru start-up-ul dvs. sau pentru a vă dezvolta afacerea secundară, acest grup este pentru dvs.

Misiunea noastră este pur și simplu să ne sprijinim unii pe alții să creștem în acest domeniu captivant și plin de viață , să obținem rezultate spectaculoase ... și să ne distrăm în același timp.

Întâlnirile noastre vor fi de două tipuri, întâlniri deschise și întâlniri exclusive.

De obicei prima parte a întâlnirilor consta într-o prezentare; a doua jumătate va fi Q&A deschis.

Networking-ul este binevenit și el.

Upcoming events (1)

Online Marketing Tools & Strategies

Online event

Am văzut (și am testat) zeci ... poate sute de instrumente pentru online marketing. Există o mulțime de instrumente grozave de care să te folosești și unele care nu sunt atât de grozave. Scopul nostru în această întâlnire este să împărtășim experiența celor mai bune instrumente, pentru marketing online, pe care le-am folosit.

Din experiența altor întâlniri am realizat cât de util poate fi un astfel de schimb de experiență!

De asemenea am constatat cât de util poate fi să ne ajutăm reciproc în cadrul comunității.

Valorile comunității: Implicare, Integritate, Spirit de echipa, Sprijin Reciproc, și-au dovedit eficiența și forța în timp.

Prin urmare te așteptăm cu drag la o noua excelentă întâlnire!

Photos (6)