What we're about

This is a group for anyone inspired to look inwards, and forwards to exploring their true nature, innate values, and higher purpose. If you believe that by helping ourselves in this way, we effect positive change in our lives and in our environment then this group is for you.

Upcoming events (5)

Reînvierea Sinelui Adevărat

Online event

Oferă-ți cadoul unei ore în care te retragi din tumultul vieții și te regăsești pe tine, cel adevărat.
Descoperă conștiința ta mai înaltă și explorează într-un mod experimental, înțelepciunea care poate vindeca mintea subconștientă și reînvia sinele adevărat.

Invitat special Rona Schweitz este profesor de meditație Raja Yoga și Coordinator al activităților Centrului de Meditație Brahma Kumaris Manhattan în New York. Este doctor de profesie, dar convingerea ei că majoritatea problemelor de sănătate au rădăcina la un nivel emoțional și spiritual au inspirat-o să se dedice deplin vieții spirituale de peste 15 ani. Este autorul cărții Meditația Experiențială care oferă o abordare pas cu pas pentru a crește experiențele de meditație.

Trezirea Sufletului

Online event

Este viața predestinată sau este în mâinile noastre să o creăm?
Cu siguranță este în mâna mea să creez un bun destin.
Primul pas este să ai dorință. Al doilea este să ai cunoașterea despre cum să faci acțiuni bune. Rămâi sincer și atent la calea spirituală, și destinul poate fi bun.

Dacă aceste lucruri te interesează, cursul Trezirea Sufletului îți poate oferi
- un timp pentru reflecție și verificare a unde ești acum pe calea dezvoltării de sine
- o metoda ușoară și practică pentru meditație și relaxare
- cunoștințe dintr-o filosofie străveche, care cuprind înțelegerea sufletului, legile karmei, intelectul divin, conectarea cu sursa supremă de pace și iubire.

In fiecare Duminica de la orele 11 pe Zoom.

Detoxifierea Emoțională

Online event

Primăvara aproape toți sunt în modul de detoxifiere. Te-ai gândit vreodată să detoxifici emoțiile tale? Geolozia, vina, mânia, tristețea ... emoțiile se acumulează și creează congestie. Când nu avem o modalitate de a elibera emoțiile care nu ne fac niciun favor, ele ne pot goli de energie, ne pot bloca, și ne opresc din a avea reușită.

Pentru că emoțiile afectează fiecare zonă din viața noastră, de la sănătate și relații la locul de muncă - cum ar fi să începem vara cu un Nou Tu Detoxifiat!

Vorbitor invitat Margaret Baron (Londra, UK). Ea a studiat meditația pentru aproape 28 de ani cu Brahma Kumaris și a organizat conferințe și ateliere în UK ca și în alte părți din lume. Este inspirată de punerea în aplicare a unei înțelegeri spirituale cu un interes în special la modul în care creativitatea și imaginația lucrează la interfața dintre spiritualitate și viața de zi cu zi.

Emotional Detox

Online event

Emotional Detox

Just about everyone’s in detox mode in Springtime. Ever thought about detoxing your emotions? Jealousy, guilt, anger, sadness… emotions pile up, and get clogged up. When we don’t find a way to release emotions that aren’t doing us any favours, they can drain or block our energy and stop us from thriving.

As emotions affect every area of our life, from health and relationships to the workplace – how about starting the New Year with a New Detoxified You!

Past events (442)

TREZIND O CONȘTIINȚĂ MAI ÎNALTĂ

Online event

Photos (121)