May Meetup - WordPress Translation Day 4

Cluj-Napoca WordPress Meetup
Cluj-Napoca WordPress Meetup
Public group

ClujHUB Central

Central Shopping Center, 22-26 Ferdinand Street · Cluj-Napoca

How to find us

take the elevator / escalator to the 3rd floor. Ask for the WordPress meetup at the entrance of ClujHUB. Do not take the elevator in front of Central, that one skips the 3rd floor. Only the elevator near Carrefour goes up to the 3rd floor.

Location image of event venue

Details

Un eveniment global de 24 de ore dedicat traducerii WordPress (nucleu, teme, module, documentație ș.a.) și a proceselor conexe.

Este un eveniment unic și inovator: comunitatea internațională WordPress Polyglots se va întâlni local și online pentru un maraton de 24 de ore de traducere. Vor fi difuzate discuții live și tutoriale preînregistrate combinate cu interacțiune fizică și îndrumare în timpul Meetup-urilor organizate local.

Evenimentul va oferi inspirație și instruire atât pentru dezvoltatori cât și pentru traducători în ceea ce privește localizarea (l10n) și internaționalizarea (i18n) tuturor aspectelor WordPress.

Notează în calendar data de 11 mai 2018 și alătură-te unui meetup dedicat, fă parte din valul care înconjoară tot globul și ajută-ne să democratizăm publicarea oferind WordPress în toate limbile lumii.

Vom vedea împreună cum merg lucrurile în echipa globală WordPress #Polyglots, vom face primii pași spre a contribui la traducerea WordPress, vom vedea care sunt instrumentele de traducere și cum se folosesc și în final vom începe traducerea proiectelor WordPress preferate.

În plus, pe https://wptranslationday.org vom putea urmări transmisiunile live de la celelalte evenimente: traininguri, inspirație, studii de caz, sesiuni de întrebări și răspunsuri și multe altele.

Nu uitați să vă aduceți laptopul și voia bună. Ne vedem sâmbătă la ClujHub, unde vom avea activitate doar pe o perioadă scurtă a maratonului global.