Skip to content

Kick-off: AI met Impact #meedoen

Photo of
Hosted By
sf k.
Kick-off: AI met Impact #meedoen

Details

Op 31 oktober tijdens 'Data en Ethiek: ❤ van AI Summit' in Den Bosch is de kick-off van 'AI met Impact'. Alle steden die mee willen doen aan dit project zijn van harte welkom!

Als onderdeel van het innovatiebudget van BZK werken het CBS, de VNG, Code for NL en gemeente Amsterdam samen aan drie open source oplossingen op het gebied van transparante en eerlijke algoritmes, data science en AI om Amsterdamse dienstverlening te versnellen en verbeteren.

Maar we kijken graag verder dan Amsterdam! Daarom zijn we op zoek naar gemeenten die met ons willen onderzoeken hoe we de oplossingen kunnen opschalen. Rotterdam en Utrecht hebben zich hier al voor aangemeld. Meer info over de drie open source oplossingen? Zie de website (https://www.codefor.nl/ai-met-impact/) of neem contact op met Safia via safia@codefor.nl.

----

Meer informatie over Data en Ethiek: ❤ van AI Summit:

Op donderdag 31 oktober vindt in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch de Data en Ethiek: ❤ van AI Summit plaats. De Summit maakt onderdeel uit van de Den Bosch Data week en is onmisbaar voor professionals die te maken hebben met data, ethiek en nieuwe technologieën. Onder de sprekers bevinden zich staatssecretaris Raymond Knops van BZK en Paul Nemitz, AVG-specialist en werkzaam voor de Europese Commissie.

Tijdens de Summit word je volledig op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en discussies op het snijvlak van data, nieuwe technologie en ethiek. Je kunt niet alleen luisteren naar bijdragen van toonaangevende sprekers, samen met andere deelnemers ga je ook concreet aan de slag. Er zijn bijvoorbeeld verschillende workshops, ‘crowd consulting’-sessies en AI-belevingen. Met een filmtheater als decor laten we ons inspireren door de filmwereld. We beloven dan ook een topcast, verschillende scenario’s en spannende dialogen!

De Data en Ethiek: ❤ van AI Summit is voor professionals op het gebied van data, ethiek en nieuwe technologieën. Denk hierbij aan bestuurders, dataspecialisten, beleidsmedewerkers, juristen en communicatiespecialisten van alle overheidsorganisaties.

Boschdijkstraat 45 · 's-Hertogenbosch, NB