Skip to content

DevOps - Kako ne izgubiti razum u agilnom okruženju

Photo of
Hosted By
Aleksandar S.

Details

Šta je uopšte izazvalo potrebu za bliskom saradnjom između dev i ops timova? Kako je agilni razvoj softvera, potreba za bržim skaliranjem i razvojem infrastrukture doveo do nastajanja DevOps pokreta? Koji alati stoje na raspolaganju da bi tranzicija infrastructure as code bila što bezbolnija i koje se prepreke javljaju prilikom adaptacije tih alata i novih metodologija za infrastrukturne timove?

Na ova i još mnoga pitanja iz prakse, odgovoriće nam Danijel na sledećem predavanju u okviru CodeTailor druženja.

https://secure.meetupstatic.com/photos/event/d/8/2/b/600_460135339.jpeg

Danijel Krmar je sistem inženjer sa deset godina iskustva u radu sa velikim i skalabilnim sistemima, u poslednjih par godina se pretežno bavi Continous Integration/Continous Delivery alatima i paradigmama. Svoju karijeru započeo je kao freelance linux administrator, a nastavio je kao SaaS inženjer u firmi A51, zaduženoj za razvoj najpoznatijeg project manadžment alata iz Novog Sada activeCollab-a. Trenutno radi kao Senior system inženjer u firmi CCBill and PhoenixNAP.

Da čujete Danijelovu priču pridružite nam se u utorak 25. aprila u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad, predavanje će početi u 18:00 časova.
Google map of the user's next upcoming event's location