Next Meetup

Öt állás, ami volt, és öt, ami lesz
Pénzügyi elemzőnek készülsz? Akkor van egy rossz hírünk. A digitális megoldások egyre több iparágat hódítanak meg, aminek hatására szinte nap mint nap új pozíciók tűnnek fel – és tűnnek el. De milyen tudásra és készségekre van szükség ahhoz, hogy valaki megállja a helyét ezen a dinamikusan változó munkaerőpiacon? A Codecool eseménysorozatán vezető magyar cégek képviselői mesélnek arról, mik a jövő állásai a saját szektorukban, és melyek a lesznek hamarosan a múlté. Az első beszélgetésen a pénzügyi piac átrendeződését vesszük górcső alá. Program: Előadók/Kerekasztal beszélgetők: Hetényi Márk – MKB Bank, lakossági és digitális vezérigazgató-helyettes Kurtisz Krisztián – UNIQA Biztosító, igazgatósági tag Nyíri József – Codecool, üzletfejlesztési vezető Bozsik Balázs – Budapesti Értéktőzsde, értékesítési és marketingigazgató Becsei András - OTP, ügyvezető igazgató, Budapest régió A kerekasztal beszélgetést és az estét moderálja: Kántor Endre - Millásreggeli Gyertek ha érdekel, hogy nem maradtok le arról, hogyan változtatja meg a digitalizáció a karrieretek!

Codecool Budapest

Nagymező utca 44 · Budapest

1 comment

  Past Meetups (6)

  What we're about

  A mi meetup-unk a programozás iránt érdeklődőknek szól, főleg olyanoknak, akik most szeretnék megtanulni. Ha érdekel a technológia és szoftverek világa, és szeretnél segítséget kapni, hogy hogyan lehet korszerű módszerekkel és eszközökkel megtanulni programozni, akkor itt a helyed. De akkor is ha csak szeretnél bepillantani ebbe a világba és inspirációt gyűjteni. Rendszeresen (kb havonta) tartunk meetup-ot, ahol vagy beszélgetés, vagy előadások, vagy workshop, vagy közös kódolás vár rád.

  Codecool provides a new way to learn coding. Our meetup is all about learning, technologies and sharing our best practices. Join if you would like to learn coding or get inspiration. We organise workshops, coding dojos and story nights.

  Members (634)

  Photos (25)