Retropoly – A Path to Successful Retrospectives

This is a past event

45 people went

Location image of event venue

Details

Trainer (și creatorul jocului): Sorin Sfîrlogea

Ești pasionat de Agile?

Și noi suntem. :) De aceea, ne dorim să împărtășim cu tine entuziasmul și pasiunea noastră pentru Agile invitându-te la un meetup ce are ca temă centrală retrospectiva.

Ce este retrospectiva? Pe scurt, aceasta este ingredientul de succes al echipelor Agile. Este însă dificil să acoperi toate obiectivele acestei ceremonii și, în același timp, să poți savura întâlnirea, să îți facă plăcere să contribui la ea.

Te invităm să participi la meetup-ul nostru, în cadrul căruia noi îți propunem să experimentezi o modalitate neconvențională (și fun!) de a efectua retrospectivele, garantând atingerea obiectivelor ei. Și vei descoperi noi idei despre cum să implici echipele din organizația ta într-un efort de îmbunătățire continuă.

Trebuie să știi că intrarea este liberă, iar singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să fii pasionat de Agile.

Dacă ești curios de regulile jocului găsești mai multe detalii aici: http://www.agilepractice.eu/retropoly/

P.S: Dacă sunteți deja certificați PMP sau PMI-ACP, în urma participării la meetup veți obține 2 PD-uri ce vă ajută să vă mențineți certificarea. :)