What we're about

We welcome all WordPress enthusiasts' in our community: developers, designers, online marketing experts, bloggers or just wanna-bees.

Have a question about WordPress?

Need a helping hand with a WordPress project?

Please attend one of our meetings and then join the Facebook group here:
https://www.facebook.com/groups/wproco/

WordPress Global Community Sponsors help fund WordPress Meetup groups and WordCamps around the world. Thank you to WordPress.com, WooCommerce, Jetpack, Nexcess, Bluehost, and Weglot, for their support!

Upcoming events (1)

WordPress Summer Meeting Constanta

Needs a location

Salutare tuturor,

A trecut ceva timp de la ultimul WordPress Meetup din Constanta.

Mi-as dori sa aducem mai multa viata acestui grup care face parte din vasta si minunata comunitate WordPress.

Astfel, mi-am propus urmatoarele:
1. Sa schimbam putin formatul intalnirilor si sa-l facem din 2 parti:
---in prima parte vom avea prezentari si discutii libere, dupa caz
---in a 2a parte, cei care vor avea nevoie de ajutor la proiectul lor de WordPress si nu numai, vor putea apela la cei mai experimentati dintre noi

2. Sa marim frecventa intalnirilor. Ma voi stradui sa organizez cel putin o intalnire pe trimestru, iar in timp, cu ajutorul celor interesati si pasionati, poate vom reusi sa organizam constant o intalnire in fiecare luna.

Acestea fiind spuse, sunt happy sa anunt urmatorul meetup care va avea loc pe data de[masked], ora 18:00, la Tomis Business Center, etajul 3B.

* In prima parte a acestui meetup, vom avea parte de o reintroducere participantilor, discutii libere intre participanti si cateva cuvinte cu privire la WordCamp Europe 2022 care a avut loc anul acesta in Porto.

* In cea de-a 2a parte le vom oferi suport pe proiect celor care au nevoie.
Daca ai un proiect sau o functionalitate care iti da batai de cap, daca ai nevoie de directii de implementare, sau pur si simplu ai nevoie de o perspectiva diferita, noi iti vom oferi suportul necesar. In functie de caz, e posibil sa fie nevoie sa-ti aduci laptopul la intalnire, pentru a te ajuta hands-on.

Past events (11)

Photos (149)

Find us also at