What we're about

Inca de mic copil am fost constient ca viata se joaca atat pe scena, cat si in culise.
Dar am aflat (si uitat, si reamintit) ca ce faci in culise, acolo unde esti doar tu cu tine, in spatiul tau sacru, este infinit mai important.

Am avut norocul chior de a putea trai impreuna cu bunicul meu, care era padurar. Mi-am petrecut copilaria in padure, observand singur ore intregi cum zboara pasarile, cum se comporta animalele, cum straluceste apa din iaz in bataia soarelui, cum natura inseamna armonie.
Confruntat cu harmalaia, zbuciumul si micile rautati ale copiilor de la gradinita din Bucuresti am fugit plangand acasa si mi-am convins parintii sa ma lase sa stau singur.

Au trecut 34 de ani de atunci, ca o clipa. Forma lucrurilor s-a transformat, viteza cu care se manifesta viata pare mult mai mare, dar eu sunt tot eu. Acum un an, dupa ani de zile de la ultima frana pentru a cerceta cine sunt si ce se mai intampla in mine insumi, am luat o pauza si am facut o retragere de 10 zile, care m-a recalibrat catre interior.

Habar nu am cum se castiga jocul interior. Nu ii stiu toate regulile. Nu am vreo tehnica anume. Dar am micul merit de a stii ca acolo e sursa a tot ce se desfasoara in exterior.

Daca simti si tu sa descifrezi jocul interior si sa impartasesti alaturi de mine si de ceilalti, esti binevenit/ binevenita!

Past events (1)

Cum poti castiga jocul interior - episodul pilot :)

Needs a location

Photos (1)