What we're about

Hele ideen med denne gruppe ligger i navnet.

Måske er du ny i byen, har virkelig kedelige venner eller har bare lyst til at møde nye venner. København og omegn byder på mange spændende, sjove og hyggelig ting – men det meste er lidt sjovere når man kan dele det med andre.

Tonen i gruppen er positiv og alle er velkomne uanset alder, baggrund, job, ægteskabelig status, seksuelle præferencer, religion, køn og så videre. Så længe du opretholder en positiv og respektfuld tone mod andre og er med på at prøve nye ting. Du kan se under de enkelte events om det er noget nu har lyst til at deltage i. Det vil altid være tydeligt under event hvad omkostningerne er og om din tilmelding er bindende.

Der er en del andre online grupper til mere specifikke grupper og dating, så det kan du med fordel holde ude af gruppen. Eller sagt på en anden måde. Alle der kontakter folk de ikke har mødt i person for at ultra speed date eller sælge varer bliver smidt ud af gruppen.

Kort om admin: Helt frivilligt baseret udelukkende fordi jeg tidligere har brugt Meet-up meget når jeg er flyttet til en ny by. Nu er jeg hjemme i København og syntes der manglede en gruppe til alle de ting jeg godt gad, men som altid bare bliver ved tanken, fordi jeg ikke kommer afsted alene.

Past events (13)

Torsdagsøl i den grønne Kødby

Food Space

Meetup Mikkeller Beer Walk / Vesterbro

The Social Beer Shop

Nationalmuseet

National Museum of Denmark

Fredags bar på Vinbaren Vesterbro Torv

Vinbaren Vesterbro Torv

Photos (33)