What we're about

SPOUG er en gratis ERFA gruppe som retter sig mod folk som arbejder med SharePoint og Office 365 til dagligt, både inden for adoption, forretning, drift, udvikling og planlægning. Formålet med gruppen er erfaringsudveksling og vidensdeling inden for alle dele af SharePoint og Office 365.

Upcoming events (1)

SPOUG Workshop Microsoft Plantform, Kan den også lave kaffe?

Kalvebod Brygge 1-3

Den 9 februar holder SPOUG et gratis heldagsarrangement med det formål at dele viden om hvordan du kan integrere micro services i dit design af integrationer til Power familien. Kom og lær eller lær fra dig.

Vi vil tage udgangspunkt i casen ”Kan den også lave kaffe” som benyttes Power familien til at interface brugeren og hvor kaffen bestilles og leveres med hjælp af en custom connector som integreres med både Power Apps, Power Automate samt Logic Apps. Connectoren forbindes til et Azure Kubernetes clusters, hvor en kombination af PowerShell, C# og NodeJS sørger for at håndtere logikken.

Facilitator er Niels Gregers Johansen fra Nets Danmark. Niels har en baggrund i SharePoint og Office 365 og er fornyeligt begyndt at dykke ned i GitHub Codespaces, Kubernetes, Docker, DAPR, Kafka mm. med det formål at blive bedre til at bygge integrationer.

Praktisk information:
Arrangement bliver afholdt hos Nykredit, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V

Nykredit giver en bid morgenmad samt frokost.
Kl 08:30 spiser får vi morgenmad og kaffe.
Kl 09:00 starter arrangementet, og så stopper vi hen ad 14-tiden.

Det er VIGITG, at du kun tilmelder dig, hvis du er 100% sikker på at du kan deltage, da der er begrænset antal pladser til arrangement. Tilmeld sker via http://spoug.dk.

Forudsætning:
Du skal alene medbringe din egen PC. Vi vil have forberedt et GitHub repository med en konfiguration som gør at du kan starte en udviklingsplatform direkte i din browser. Udover det forbinder vi til en demo Office 356 hvor du får en administrator konto.

Past events (33)

SPOUG generalforsamling

This event has passed

Find us also at