What we're about

Devforum är ett utvecklar-community med syfte att stödja utvecklare genom regelbundna möten med intressanta seminarier och mingel.
Devforum har ett brett samarbete med många personer och bolag för att skapa spännande och utvecklande dialoger. Vill du ställa upp som presentatör eller tipsa om presentatör eller kanske till och med vill sponsra ett möte i framtiden så är du välkommen att kontakta oss med just dina idéer. Allt är välkommet.

Besök gärna vår syster-meetupgrupp - https://www.meetup.com/Agila-Ledare-Stockho... (https://www.meetup.com/Agila-Ledare-Stockholm/)

Vid frågor tveka inte att kontakta oss via: info (a) squeed.com

Upcoming events (1)

Högpresterande organisationer och team!

Online event

Denna presentation kommer att köras över Google Meet/Hangout och kommer att hållas på svenska.

Vad utgör en högpresterande organisation och team mot de som inte är det?
Är det en DevOps-kultur som gäller för att leverera mjukvara snabbt med hög kvalité? Är verkligen arkitekturen viktig? Är det “features branches” som gäller? Hur är det med de mjuka faktorerna, så som ledarskap, Lean, feedback och hur mycket arbete vi har igång samtidig? Är kulturen viktigt?

Under denna presentation så kommer ni få svar på dessa frågor och många fler. Ni kommer att få ta del av vad högpresterande organisationer och team har tagit till sig.

Fredrik Normén är konsult på Squeed och han har arbetat i över 24 år i branschen som systemarkitekt, utvecklare, utbildare och agil teknisk coach. Fredrik arbetar med effektivisering av mjukvaruleverans som t.ex Continuous Delivery, hjälpt bolag gå mer mot DevOps kultur och bli mer high-performance etc. Så allt från människor, processer och produkter.

Fredrik har även varit Microsoft MVP i 15 år och Asp.Net Insider samt varit med i några av Microsoft advisory boards.

Han har även pratat på flertal Meetups och konferenser, skrivit böcker och arbetat som granskare av flertal böcker samt guidelines från Microsoft.

Past events (5)

Photos (8)