This Meetup is past

53 people went

Palača Herzer

Franjevački trg 10 · Varaždin

How to find us

Palača Herzer - Gradski muzej Varaždin

Location image of event venue

Details

Poštovani developeri, dizajneri i svi oni koji to želite postati,

pred nama je novi i 8. po redu Devz Meetup. Za Vas smo ovaj puta pripremili panel s gostima iz SAD-a koji će govoriti o specifičnostima poslovanja u SAD-u te dva tehnički i biznis orijentirana predavanja. Više informacija o temama i predavačima u nastavku.

Mjesto održavanja: Palača Herzer, Multimedijska dvorana (Franjevački trg, 10),[masked]. u 17:30 sati.

Raspored predavanja:

17:30
------

Okupljanje, uvod

****************************************

17:35

------

Panel: Scott Steward, David Baker, Fabrice Bonvoisin

Doing business in the US

Kako poslovati na tržištu SAD-a? U polusatnom panelu Scott, David i Fabrice koji se nalaze u trodnevnom posjetu Varaždinu u ulozi voditelja radionice FT2C-Fast track to Chicagoland pričat će o specifičnostima poslovanja u SAD-u. Bit će riječi o alatima potrebnim za probijanje na nova tržišta, business landing programima u Chicagu, internacionalizaciji poslovanja te pripremi i treningu timova za uspjeh na ovom velikom i zahtjevnom tržištu.

Scott Steward je tržišno i profitno orijentirani, 19 puta nagrađivani trener poduzetničkih vještina. Scott posjeduje dugogodišnje iskustvo u implementaciji efikasnih marketinških programa i alata za pozicioniranje na postojećim i novim tržištima.

Kao dugogodišnji direktor IIT-jevog Tehnološkog parka u Chicagu [masked]) David Baker uspostavio je internacionalni „soft landing“ program za podršku stranim tehnološkim tvrtkama prilikom pokretanja poslovanja u Chicagu.

Fabrice Bonvoisin vlasnik je konzultantske tvrtke u Chicagu, specijalizirane za pružanje usluga internacionalizacije poslovanja u SAD-u, Europi i Aziji. Njegova tvrtka djeluje u suradnji s internacionalnom mrežom podružnica, sa preko 10 godina iskustva u preko 15 zemalja svijeta.

Moderator: Karlo Kukec - Tehnološki park Varaždin

****************************************

18:05
------

Dino Ravnić - GIS Cloud

GIS Cloud - Put do tržišta SAD-a

Kako se razvijao i kreirao GIS softver nove generacije koji je specifično rađen i optimiziran za Cloud. Koji su se tehnički problemi pojavili u razvoju i kako su riješeni. Koje su tehničke i poslovne prilagodbe bile potrebne za globalni rast.

Dino Ravnić je direktor i suosnivač GIS Cloud-a i direktno je involviran u poslovni i tehnički razvoj tvrtke. Dio je kreativnog tima koji isporučuje nagrađivana inovativna rješenja za izazove koje predstavlja GIS. Njegova vizija i 10 godina iskustva u računalnoj znanosti i programiranju ključna su komponenta u procesu istraživanja i razvoja GIS Clouda.

****************************************

18:35
------

Andrijana Jarnjak - Pixel Industry

How to create a killer personal portfolio

Što čini odličan portfolio. Kako pristupiti izradi. Na što pri tome paziti. Te pokoji dobar primjer iz prakse.

Andrijana Jarnjak je dizajner u tvrtki Pixel Industry gdje se specijalizirala za web dizajn. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u dizajnu premium template-a danas svojim znanjem doprinosi razvoju konkretnih web rješenja za klijente diljem svijeta.

****************************************

19:05 -
------

Druženje u pub-u Medina Škrinja (http://medinaskrinja.com/). (Juraja Habdelića, 4).

----------------------------------------------------------

Prijava je obavezna. Upad je besplatan.

Vidimo se na meetupu!