Čemu se moraš izogibati, če želiš uspešno freelancersko kariero

Digital Freelancers
Digital Freelancers
Public group
Location image of event venue

Details

Tokrat nam bo Miha Medven ( https://douchebag.si/o-meni ) razložil, čemu se moramo izogniti za uspešno freelancersko kariero. Dobili se bomo v sredo, 25. septembra ob 18.00 v predavalnici ABC Hub, Letališka 3, Ljubljana.

Biti freelancer ni lahka stvar, saj zna biti zaradi svoje prekarne narave, nestanovitosti in večne fluidnosti za posameznika naporna dejavnost. V tem talku bo Miha delil izkušnje, nasvete, uspehe in predvsem neuspehe, ki jih je doživel v svoji freelancerski karieri in ki so mu pomagali do bolj obvladljivega freelancerstva.

O Mihi:
Miha Medven je freelancer. Svetuje in sodeluje z različnimi majhnimi in velikimi podjetji, od multinacionalk do komaj začetih startupov. Največ se ukvarja s programiranjem in UXom.
Če že niste z njim sodelovali, ga najbrž poznate kot enega od administratorjev Facebook skupine Slovenski developerji, kot govorca na različnih meetupih ali kot predavatelja na programerskih tečajih.

Dogodek se bo začel s predavanjem, nadaljevali pa bomo z vprašanji in druženjem.

V prihodnje smo odprti tudi za pomoč sponzorjev, da bodo naša srečanja še boljša.

Se vidimo!
-- Brian, Helena, Jure, Matjaž, Simon

English speakers:
The talk is planned to be held in Slovene but don't let that hold you back. You're welcome to come and meet us! See You!