What we're about

„Dobbantó, Budapest Bank - pénzügyekről nőknek” klubeseményeket szervezünk gyakorló vagy leendő vállalkozónőknek. Téma minden, ami egy vállalkozás elindításához és sikeressé tételéhez fontos lehet: pénzügyek, marketing, kommunikáció, adózás, forrásteremtés, prezentációs- és tárgyalástechnika, munka-magánélet egyensúly, sok-sok inspiráló és tanulságos vállalkozástörténettel... A csoport nyitott, a meetup-ok ingyenesek és a Dobbantó Klubok részét képezik. A csoportba elsősorban olyanokat várunk, akik szívesen vesznek némi gyakorlati útmutatást és jó tanácsokat a fenti témákban a vállalkozásuk elindításához és sikeres működtetéséhez, megismerkednének a legújabb trendekkel, tapasztalatot cserélnének egymással és üzleti kapcsolataikat építenék.

Bővebb információk a Dobbantó program honlapján: www.dobbantoprogram.hu

Örömmel jelentjük be, hogy a program gazdag tapasztalatai alapján elindítottuk a www.dobbantoprogram.hu (http://www.dobbantoprogram.hu/) weboldalt, amely számos hasznos információval, írással és beszámolóval könnyíti meg az eligazodást a vállalkozások indításával, illetve működtetésével kapcsolatos kérdésekben. Itt megtalálhatók a klubesemények beszámolói is, a témához kapcsolódó programajánlók, friss szakértői cikkek.

Ezzel párhuzamosan Facebook saját oldalunk is lett, amely itt érhető el (https://www.facebook.com/Dobbant%C3%B3-Budapest-Bank-p%C3%A9nz%C3%BCgyekr%C5%91l-n%C5%91knek-293371104327960/?fref=ts).

Tartalmas böngészést kívánunk mindkettőhöz!

https://a248.e.akamai.net/secure.meetupstatic.com/photos/event/3/e/b/1/600_457036049.jpeg

Upcoming events (1)

DOBBANTÓ KLUB 03.26. - Mindent a Facebookról

Google Ground

Újra Dobbantó Klub március 26-án, a hónap utolsó keddjén! Témánk ezúttal az lesz, hogyan hozhatod ki vállalkozásodból a maximumot a Facebook segítségével. A téma sokakat érdekel, hiszen a közösségi médiában nem egyszerű nyomon követni az aktuális trendeket és a legfrissebb újításokat. Szakmai előadónknak ezért Lévai Richárd közösségi marketing specialistát kértük fel, aki a közösségi oldalakban rejlő üzleti potenciálokat, így a Facebook minden csínját-bínját jól ismeri. Az előadás során szó lesz a platformban rejlő lehetőségekről, melyek egy vállalkozás számára hasznosak lehetnek, illetve azt is megtudhatjuk majd, hogyan lehet hatékonyan hirdetni az oldalon, milyen kommunikációs trendeket érdemes követnünk, valamint arról, hogy hogyan mérhetjük vissza az eredményeket. A klub során személyes tapasztalatairól mesél majd Kudron Anna és Szabó Viktória, a Pinkponilo közösségi varroda alapítói, hiszen vállalkozásuk életében nagy szerep jut a Facebook kommunikációnak is. Az előadás során szó lesz arról, hogyan építették fel márkájukat a közösségi média segítségével, és arról is, hogyan segít a Facebook a kapcsolattartásban és az események szervezésében. Emellett még saját bakijaikat is megosztják majd közönségükkel, hogy más már ne követhesse el ugyanazt a hibát. Gyere és tudd meg, hogyan tehetsz szert elkötelezett követőkre, és üzleti haszonra a Facebook segítségével! Amennyiben gyermekeddel érkeznél, a gyerkőcök szórakozásáról is gondoskodunk, de kérünk, igényedet jelezd a jelentkezés megjegyzés rovatában. A részvétel, mint mindig, most is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehetsz meg: http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/ujra-dobbanto-klub-hogyan-hasznald-a-facebookot-kisvallalkozokent/ Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Photos (87)