What we're about

„Dobbantó, Budapest Bank - pénzügyekről nőknek” klubeseményeket szervezünk gyakorló vagy leendő vállalkozónőknek. Téma minden, ami egy vállalkozás elindításához és sikeressé tételéhez fontos lehet: pénzügyek, marketing, kommunikáció, adózás, forrásteremtés, prezentációs- és tárgyalástechnika, munka-magánélet egyensúly, sok-sok inspiráló és tanulságos vállalkozástörténettel... A csoport nyitott, a meetup-ok ingyenesek és a Dobbantó Klubok részét képezik. A csoportba elsősorban olyanokat várunk, akik szívesen vesznek némi gyakorlati útmutatást és jó tanácsokat a fenti témákban a vállalkozásuk elindításához és sikeres működtetéséhez, megismerkednének a legújabb trendekkel, tapasztalatot cserélnének egymással és üzleti kapcsolataikat építenék.

Bővebb információk a Dobbantó program honlapján: www.dobbantoprogram.hu

Örömmel jelentjük be, hogy a program gazdag tapasztalatai alapján elindítottuk a www.dobbantoprogram.hu (http://www.dobbantoprogram.hu/) weboldalt, amely számos hasznos információval, írással és beszámolóval könnyíti meg az eligazodást a vállalkozások indításával, illetve működtetésével kapcsolatos kérdésekben. Itt megtalálhatók a klubesemények beszámolói is, a témához kapcsolódó programajánlók, friss szakértői cikkek.

Ezzel párhuzamosan Facebook saját oldalunk is lett, amely itt érhető el (https://www.facebook.com/Dobbant%C3%B3-Budapest-Bank-p%C3%A9nz%C3%BCgyekr%C5%91l-n%C5%91knek-293371104327960/?fref=ts).

Tartalmas böngészést kívánunk mindkettőhöz!

https://a248.e.akamai.net/secure.meetupstatic.com/photos/event/3/e/b/1/600_457036049.jpeg

Photos (88)