What we're about

Domotica, Internet of Things (IoT), Home Automation, geïnteresseerd in het automatiseren van je huis? Speel je alleen nog maar de gedachte en je weet niet waar je moet starten?

Kom naar onze Meetup en vertel ons wat je al bereikt hebt of wat je plannen zijn.

Op onze Meetup avonden gaan we onze ervaringen uitwisselen, van elkaar nieuwe dingen leren, inspiratie opdoen en vooral ook aan de slag.

Upcoming events (1)

DomoticaGrunn #25

Needs a location

DomoticaGrunn, de laatste keer voordat de vakantieperiode aanbreekt Aankomende keer is alweer de 25e keer!

Afgelopen keer hebben we gekeken naar de uitdagingen die we ondervinden bij onze projecten. Oplossingen werden aangedragen, contacten werden gelegd.

Voor de deze keer willen we graag weten wat we als domotica-enthousiasten doen met het automatiseren van de ventilatie. Je weet wel die standaard ventilatie waarvan je de schakelaar eigenlijk nooit verzet. Voor mij tot vorige week onbekend maar wist je dat standje 2 de stand is wanneer je thuis bent? En standje 1 voor wanneer je er niet bent? Ik wist het nog niet (bedankt Herman).

Heb je iets speciaals gedaan met je ventilatie en wil je dat delen (ik weet dat er in onze groep wat experts zitten 😉)? Dan is er ruimte om iets te presenteren. Heb je nog niks gedaan maar zie je uitdagingen, gooi het in de groep. Samen weten we meer.

Uiteraard is er ook weer genoeg ruimte over om over je andere projecten te sparren met elkaar, Later we er weer een gezellige en inspirerende avond van maken.

Ter herinnering en voor de nieuwkomers:
DomoticaGrunn is voor diegene die al een tijdje rondloopt met ideeën om het huis te automatiseren, lampen automatisch aan en uit of ventilatie op standje twee zodra je thuis bent of wil weten hoeveel stroom er verbruikt wordt.

Inloop is om 19:30, om 20:00 gaan we van start met het gezamenlijke deel.

Tot slot; denk om je gezondheid en die van de DomoticaGrunn groep, Heb je Corona gerelateerde klachten blijf dan thuis.

Past events (24)

DomoticaGrunn #24

Needs a location

Photos (34)