Drupal & Beers i Sessió sobre Media a Drupal 8

Drupal Barcelona
Drupal Barcelona
Public group
Location image of event venue

Details

El proper dijous 27 d'octubre farem el proper meetup de Drupal.cat, amb un Drupal&Beers i una nova sessió sobre Drupal 8. Aquest cop en Marcos Cano (https://twitter.com/_marcoscano_) ens parlarà sobre la revolució que ens està portant Media a Drupal 8 per a solucionar problemes com la càrrega múltiple d'imatges, la reutilització i edició d'imatges, la incorporació de fitxers multimèdia externs, la millora de la experiència d'usuari (UX), etc.

En aquesta sessió es cobriran tant les solucions incorporades al nucli de Drupal 8 com mòduls contribuïts que proporcionen maneres diferents de resoldre aquests problemes comuns. Algunes de les solucions que es mostraran a la sessió seran: File Entity, Media Entity (i família), Entity Browser, File Entity Browser, Content Browser, Entity Embed, URL Embed i altres. Lasessió serà en castellà i tindrà una durada d'uns 45 minuts.

Com a novetat, aquest any canviem de lloc i ens movem al cèntric Barcelona Bagels (http://barcelonabagels.cat/). Amb Metro s'hi pot arribar des de Verdaguer(L4/L5) o des de Diagonal (L3/L5).

Després de la sessió hi haurà el Drupal&Beers. Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents.

T'apuntes?