Skip to content

DUUG Meetup - 22 februari 2018 - Embrace

Photo of
Hosted By
Jeroen W. and 3 others
Details
Informatie Meetup 22 februari

DUUG Partner Embrace host voor ons de eerste MeetUp van 2018! Embrace richt zich met name op Umbraco als oplossing voor een Social Intranet. Tijdens deze eerste Umbraco MeetUp zullen zij je meenemen in hun keuze om Umbraco niet als Standalone product te gebruiken. Hiernaast vertelt Gerben van KeyMen in de 2de sessie hoe zij Umbraco-redacteuren blij maken en geeft hij praktische tips en tricks die je direct toe kan passen voor jouw redacteuren.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:30 - 18:00
Inloop & netwerken

18:00 - 19:00
Eten

19:00 - 19:15
Welkom door DUUG & Embrace

19:15 - 20:00
Sessie 1 - Embrace <3 Umbraco (Embrace)

20:15 - 21:00
Sessie 2 - Er gaat niets boven... redacteuren blij maken met Umbraco (KeyMen)

21:00 - 22:00
Borrel & Netwerken

Kennissessie 'Embrace <3 Umbraco'

https://secure.meetupstatic.com/photos/event/1/0/3/c/600_465844156.jpeg

In deze sessie gaat Embrace het hebben over hoe zij Umbraco gebruiken om de managed content in hun social intranet Embrace te integreren. Dit omvat onder andere nieuws en agenda modules, en gewone content pagina’s, dit gebaseerd op Embrace hun eigen model engine.

Van deze combinatie heeft Embrace een standaard product gecreëerd dat de basis is van alle projecten. Op deze manier heeft Embrace intussen ruim 200 omgevingen neergezet variërend van een 10tal gebruikers tot 8000+ gebruikers. Momenteel is Embrace zelfs bezig met een klant die 15000 gebruikers hebben.

Tijdens deze kennissessie geeft Embrace een kijkje in de keuken. Om zo een beeld te geven van hun proces.

Kennissessie 'Er gaat niets boven... redacteuren blij maken met Umbraco'

Hoe richt je Umbraco zo in dat redacteuren er perfect mee kunnen werken? Aan de hand van voorbeeldprojecten voor het Verbond van Verzekeraars en de Rotterdamse OV-vervoerder RET, laat KeyMen zien hoe zij Umbraco inrichten en optimaliseren voor gebruikersgemak. Welke functionaliteit bieden ze aan om hét perfecte publicatieplatform te realiseren als het uitgebreider moet zijn dan alleen het plaatsen van nieuwsberichten?

Gerben van KeyMen laat zien waar ze positieve reacties op krijgen van redacteuren en welke zaken minder geslaagd zijn. Een hands-on sessie, met daarin verwerkt de learnings, tips & tricks van 8 jaar ontwikkelen op basis van Umbraco.
Dutch Umbraco User Group
Embrace
Griffeweg 97-8 · Groningen
How to find us

De ingang van de parkeerplaats bevind zich achter het gebouw. Navigeer naar barkmolenstraat, dan zie vanzelf de parkeerdek en kelder! Parkeren op het parkeerdek. Aanbellen bij Malengo, die doen slagboom open. Meetup is op 7e verdieping!

Google map of the user's next upcoming event's location