Next Meetup

Träff för Epi-utvecklare | Fastly CDN + Bonava | Webb-prestanda från A till O
Välkommen till Episerver Meetup hos Forefront! Prestanda står i fokus på höstens första Episerver Meetup. Först kör vi igång med en introduktion till Fastly CDN med John Håkansson för att sedan se hur Forefront implementerat och konfigurerat deras CDN med Bonava. Kvällens andra dragning står Linus Ekström på Epinova för. Som tidigare arkitekt för delar Episerver-plattformen kan Linus alla smarta trix för att få en snabb sajt. Ikväll delar han med sig av sina bästa tips till Episerver-communityt. Program 17:30 Registrering. Välkommen! Mingel och lättare förtäring. 18:00 Episerver, Bonava och Fastly – ett kundcase kring web performance Forefront, med Kristian Andreassen i spetsen, kommer tillsammans med vår kund Bonava berätta om hur vi byggt en skalbar, optimerad webblösning, med zero downtime deployment. Vi delar med oss av tekniken bakom lösningen och berättar om vägen framåt, med bl.a cachning av personaliserade sidor. [John Håkansson - Fastly Edge Cloud, Kristian Andreassen och Fredrik Lindström - Forefront] 19:10 Paus 19:30 Episerver och webb - prestanda från A till O Linus Ekström från Epinova kommer att gå igenom de grundläggande förutsättningarna till att få en bra prestanda på Episerverlösningar och webb i allmänhet. Allt från hur man mäter och angriper prestanda till konkreta exempel på hur man förbättrar prestandan på sajter. [Linus Ekström - Epinova] 20:15 Mingel med förfriskningar. 21:00 Vi rundar av och avslutar kvällen. Sponsor Forefront sponsrar hela kvällen med lokal, förtäring och förfriskningar.

Forefront Consulting Group

Holländargatan 13, 111 36 Stockholm · Stockholm

  Past Meetups (26)

  What we're about

  EPiServer växer så det knakar och vi som utvecklar med produkten blir fler och fler. Tiden är mogen för ett fristående nätverk för EPiServer-utvecklare!

  Oavsett om man jobbar på ett litet eller stort företag finns det ett behov att dela erfarenheter och diskutera idéer kring webutveckling.

  Syfte:
  - Öppet nätverk för personer som jobbar med att utveckla webbplatser med EPiServer CMS.
  - Fristående forum att dela erfarenheter och diskutera idéer kring webbutveckling
  - Ge möjlighet att lära känna utvecklare från andra företag i branchen
  - Ge möjlighet för oss som utvecklare att påverka EPiServer

  Members (673)

  Photos (213)

  Find us also at