Eclipse Neon DemoCamp Budapest

Hosted by Eclipse Enthusiasts Budapest

Public group

This is a past event

51 people went

Details

Újra Eclipse DemoCamp Budapesten!

A DemoCampen előadásokat hallgathattok az Eclipse nyílt forrású szoftverplatform legfrissebb technológiáiról, és megismerhetitek az Eclipse fejlesztőkörnyezet legújabb verziójához, a Neonhoz köthető újdonságokat. Emellett bekapcsolódhattok a hazai és a nemzetközi open source közösség vérkeringésébe.

Kiket várunk? Akik dolgoztak már Eclipse-es fejlesztési projektben, és szeretnék az új technológiákat és a különböző projektek friss tulajdonságait megismerni. És bárkit, aki nem dolgozott még Eclipse-szel, de szeretné megtudni, hogy milyen téren kínál technológiai megoldásokat a fejlesztők számára, és azt, hogy ezek a megoldások miként hasznosíthatók az iparban.

Program

19:00 − Bevezető, Horváth Ákos, IncQuery Labs (http://www.incquerylabs.com/)

19:10 − VIATRA (https://eclipse.org/viatra/) 1.3 release, Hegedüs Ábel, IncQuery Labs,

19:35 − Szünet

19:50 − Eclipse technológiák az autóiparban, Dr. Kovács Máté, Thyssenkrupp Presta Hungary (http://www.thyssenkrupp.hu/en)

20:15 − Hibakeresés C és C++ kódban: Clang Static Analyzer (http://clang-analyzer.llvm.org/) plugin Eclipse-hez, Parragi Zsolt, Ericsson Magyarország

20:45 − Kötetlen beszélgetés a magyarországi Eclipse Közösség jövőjéről

A DemoCamp ingyenes, sörrel és szendviccsel várjuk a résztvevőket, de előzetes regisztráció szükséges. Jelentkezés: az [masked] emailcímen vagy a meetup.com-on.

A DemoCampet az IncQuery Labs (https://www.facebook.com/incquerylabs/) szervezi az Eclipse Foundation (https://www.facebook.com/pages/Eclipse-Foundation/1087449044604134) támogatásával.